Головна Новини Дозвілля лайфхаки Ця олія прискорює ріст волосся на 40%.
commentss НОВИНИ Всі новини

Ця олія прискорює ріст волосся на 40%.

Зміна зростання волосся на шкірі голови оцінювалося за чотирма результатами

4 лютого 2022, 06:37 comments1731
Поділіться публікацією:

Випадання волосся є проблемою багатьох людей, як чоловіків, так і жінок. Вчені виявили, що олія насіння гарбуза може прискорити ріст волосся на цілих 40%. Вчені з Кореї набрали 76 пацієнтів чоловічої статі з легким чи помірним випаданням волосся. Щодня протягом 24 тижнів їм давали або 400 міліграмів насіння гарбуза, або плацебо, пише healthline.

Ця олія прискорює ріст волосся на 40%.

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Зміна зростання волосся на шкірі голови оцінювалася за чотирма результатами: оцінка стандартизованих клінічних фотографій незацікавленим експертом, бали самооцінки пацієнтів, товщина волосся на шкірі голови та кількість волосся на шкірі голови. У групі, яка приймала олію насіння гарбуза, зростання волосся збільшилося на 40%. У цьому збільшилася як довжина, а й густота. "Дослідження показує, що масло насіння гарбуза може покращити стан волосся і його слід розглядати як альтернативне лікування", — підсумували автори.

Нагадаємо, у ходіння волосся – це чисте волосся, насамперед. Багато дівчат замислюються, наскільки часто потрібно мити голову, щоб зберігати довшу свіжість, об'єм та здоровий вигляд локонів. Про це пише Salonsecret. Експерти пояснюють, що важливе значення має тип волосся та його структура, тому все індивідуальне. Наприклад, жирне волосся рекомендується мити 4 рази на тиждень. Якщо мити частіше, тоді сальні залози активуються та заповнять дефіцит шкірного сала, а якщо мити рідше, то можуть закупоритися пори та з'явитися лупа.

Людям з нормальним типом волосся експерти радять мити голову не частіше 2-х разів на тиждень, щоб вони не виглядали брудними. Кучеряві локони можна навіть рідше, тому що по них шкірне сало не так швидко поширюється. Що стосується сухого волосся, то його бажано мити 1-2 рази на тиждень, якщо воно у вас коротке, тоді можна і частіше. Але важливо під час кожного миття підживлювати волосся масками та оліями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини