Головна Новини Дозвілля лайфхаки Чорна сіль незамінна при хворобах суглобів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорна сіль незамінна при хворобах суглобів

Чорна сіль є обов'язковою для всіх на кухні, оскільки вона має різні переваги для здоров'я, а її властивості просто чарівні

22 січня 2021, 03:55
Поділіться публікацією:

Експерти підтвердили цілющі властивості чорної гімалайської солі.

Чорна сіль незамінна при хворобах суглобів

Чорна сіль (фото з відкритих джерел)

Секрет її кольору простий — сіль утворюється в ході вулканічних процесів. При нагріванні сульфати натрію перетворюються в сульфіди — сполуки сірки. Саме завдяки їм сіль набуває чорнильний колір безліч корисних властивостей. Чорна сіль має лікувальні властивості. Її застосовують при захворюваннях суглобів, травної та ендокринної системи. Крім цього, вона використовується жінками для СПА-процедур, пише royal-forest.org.

Схожі цілющі властивості можна надати звичайної кам'яної солі шляхом спеціального випалу. Цей рецепт давно відомий на території Київської Русі: сіль обпікалася в печі разом з житнім борошном. Висока температура знищувала в структурі соляних кристалів шкідливі домішки важких металів, а житнє борошно насичувала мікроелементами.

Нагадаємо, міжнародна група вчених розробила інноваційний засіб для лікування різних травм спинного мозку, а також інсульту. Розробка вчених дозволить проводити більш успішну реабілітацію пацієнтів після інфарктів, інсультів і травм спинного мозку. Група вчених, що представляє Університет Північної Кароліни розповіли про їх новітній розробці. Фахівці зуміли зробити полімерну капсулу, здатну нейтралізувати вільні радикали, яка працює відповідно до принципу пастки, яку можна використовувати безліч разів.

Спеціальна капсула складається з ферменту супероксиддисмутази і сприяє швидкої реабілітації після травм хребта, інсульту, при різних спазмах артерій, або ж їх повної закупорки, через що часто виникають активні форми кисню, що руйнують клітинні мембрани




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://royal-forest.org/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини