Головна Новини Дозвілля лайфхаки Чоловіча гігієна: п'ять найпопулярніших міфів, в які досі вірять
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіча гігієна: п'ять найпопулярніших міфів, в які досі вірять

Чоловікам так само важливо правильно стежити за собою, як і жінкам

14 листопада 2020, 08:56 comments1611
Поділіться публікацією:

Необхідно вміти доглядати за собою. Але навіть в цій області існує стільки міфів, що іноді вкрай важко робити це правильно. І чоловіків дана проблема стосується не менше, ніж жінок. Сьогодні ми допоможемо тобі і розвінчаємо найпопулярніші міфи про чоловічий догляд за собою.

Чоловіча гігієна: п'ять найпопулярніших міфів, в які досі вірять

Міфи про чоловічу гігієну

Нехтування умиванням викликає вугрі

Пори засмітяться і у тебе з'являться вугрі, якщо ти часто будеш пропускати умивання. Але занадто часте очищення шкіри ще більш шкідливе. Вона стає дуже чутливою після гоління, і вмиватися скрабами не рекомендується. Намагайся звести процедури очищення обличчя за допомогою різних засобів до 2-3 разів на тиждень.

Від стресу сивієш

Спірне питання м'яко кажучи. Є докази того, що стрес здатний впливати на виробництво меланіну — пігменту, що відповідає за колір волосся. Але ніхто не посивіє за один день. Стрес може лише прискорити цей неминучий процес.

Крем для гоління покращує процес видалення волосся

Тут дотримуйся правила: менше — краще. Необхідно використовувати оптимальний крем, який ефективно намилюється і створює на шкірі однорідне покриття.

Від капелюхів лисіють

Можеш носити головні убори цілодобово. Облисіння запрограмоване генетично. У твоїй лисій голові винні тільки гени. Та й що поганого в лисині? У більшості випадків вона лише надає шарму.

Гоління від низу до верху запобігає роздратуванню

Це не зовсім так. Багато чоловіків ведуться на цей міф, поки не поріжуться. Потрібно голитися за ростом волосся. А це можуть бути абсолютно різні напрямки на різних ділянках обличчя.

Знаючи цю інформацію, ти зможеш краще доглядати за собою і станеш виглядати набагато молодшим. Також видання "Коментарі" розповість, як швидко заснути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини