Головна Новини Дозвілля лайфхаки Бик не схвалить: які речі не можна дарувати на Новий 2021 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Бик не схвалить: які речі не можна дарувати на Новий 2021 рік

Ці речі можна подарувати на яке інше свято

18 грудня 2020, 11:35
Поділіться публікацією:

Новий рік вже на порозі, тому пора подумати над подарунками, якими ви будете радувати своїх близьких і друзів. І потрібно враховувати, що 2021 рік пройде під знаком Білого Металевого Бика, тому не всі презенти можуть бути доречні. Які ж речі краще не ховати під ялинку?

Бик не схвалить: які речі не можна дарувати на Новий 2021 рік

що не можна дарувати на Новий рік / фото: pinterest

Банні приналежності

Мило, різні креми, шампуні, рушники та інше приладдя для водних процедур завжди знадобиться, але в цьому році, експерти рекомендують, відмовитися від цього подарунку. Білий Бик не особливо любить митися, і навряд чи оцінить такі презенти.

Речі червоного кольору

Щоб новий символ року був до вас і вашим рідним прихильний, не даруйте на Новий рік подарунки червоного кольору, адже він викликає у Бика агресію і дратівливість.

Годинники

Цей предмет в принципі не заведено дарувати, і особливо в новорічну ніч. Вважається, що дарувати годинник — значить віддати разом з презентом частину свого часу, а по слов'янському повір'ю, якщо прийняти годинник в подарунок, то ви внесете у своє життя печалі та порожнечу.

Дрібнички

Потрібно пам'ятати, що Бик — прагматична тварина, яке цінує корисні речі. Навряд чи йому сподобаються предмети, які ніяк не знадобляться в господарстві, а будуть лише припадати пилом і захаращувати вільний простір.

"Порожні" подарунки

Гаманці, сумки, вази та інші "порожні" подарунки не бажано дарувати на Новий рік, та й на інші свята, тому що це призведе до фінансових проблем. Згідно з повір'ям, в порожнечі може сконцентруватися будь-яка енергетика і найчастіше вона негативна. Наприклад, порожній гаманець може привести до безгрошів'я, а порожня ваза — до самотності або сварок в парі. До того ж такі подарунки не до душі новому символу року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які страви можна ставити на новорічний стіл-2021.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини