Головна Новини Дозвілля Гороскоп Знаки зодіаку, яким потрібно бути уважними до свого здоров’я цього тижня (26.06 – 02.07)
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаки зодіаку, яким потрібно бути уважними до свого здоров’я цього тижня (26.06 – 02.07)

Попереджений – значить, озброєний. Це стане в нагоді трьом знакам зодіаку, в яких наприкінці червня – на початку липня може підкачати здоров’я

27 червня 2023, 07:50
Поділіться публікацією:

Якщо не нехтувати правилами, зірки не зможуть зіпсувати тиждень і відправити на лікарняний. У першу чергу, здоровю загрожуватиме власна недбалість.   

Знаки зодіаку, яким потрібно бути уважними до свого здоров’я цього тижня (26.06 – 02.07)

У декого цього тижня будуть проблеми зі здоров'я (фото з відкритих джерел)

 БЛИЗНЮКИ

Не варто змінювати плани тільки тому, що раптом занедужали. Те, що різко почалося, дуже швидко закінчиться – організм легко відібє атаку вірусів. Головне, щоб ви самі собі все не зіпсували "дрібничкою" у вигляді брудних фруктів та овочів. Звісно ж, немите – воно смачніше, і "від однієї ягоди нічого не буде", однак наслідки такої безпечності можуть вам не сподобатися.   

Близнюкам, які мають проблеми з хребтом, варто нарешті звернутися до фахівця. Лікування буде дуже ефективне. Щоправда, за однієї умови: цього разу ви чітко дотримуватиметесь усіх рекомендацій, а не як завжди…    

Про всяк випадок перевірте, чи є в аптечці препарати для нормалізації тиску, і влаштуйте собі інформаційний детокс – кілька днів не читайте новин! Всі хвороби, як відомо, від нервів. Спазмолітики цього разу навряд чи врятують від головного болю.

 

РАК

Загалом цей тиждень – суцільний стрес. Здається, повилазили всі хвороби, які були, і ще кілька нових. Однак шукати відповідь на риторичне питання "за що це мені?" не має сенсу – потрібно діяти.

Почніть з проблеми, яка давно турбує: здайте аналізи, пройдіть обстеження. Так, це час і гроші. Але в результаті одним махом зможете вилікувати не тільки цю хворобу, а й декілька супутніх.

 Швидше за все, доведеться "здатися" в руки стоматологу. Косметичні процедури з зубами можуть зачекати, а от терпіти біль не варто – далі буде гірше.

Якщо в цей напружений тиждень зявить час і бажання зайнятися спортом, не  стримуйте себе. Але будьте уважними – можна травмуватися через необережність.


ВОДОЛІЙ
Зірки радять не експериментувати з екзотичними продуктами, не пробувати нічого нового. Навіть якщо ніколи не було алергії, цього тижня маєте всі шанси з нею познайомитися. Тож якщо раптом почнеться чхання і нежить, не шукайте мерщій противірусні препарати – почніть з антигістамінних.

Можуть нагадати про себе хронічні хвороби. Життя це дещо ускладнить, але не зібє з робочого ритму.

 Головний ваш ворог цього тижня – вода. Хоч як хотітиметься освіжитися, не купайтеся у першій-ліпшій водоймі зі стоячою водою! Є ризик підхопити інфекцію.

А взагалі припиніть себе накручувати, більше відпочивайте і придбайте абонемент в спортзал.  

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини