Головна Новини Дозвілля Гороскоп Знаки зодіаку, яким пощастить: гороскоп на 3-9 липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаки зодіаку, яким пощастить: гороскоп на 3-9 липня

Ці три знаки зодіаку вже давно не переживали таких успішних днів

3 липня 2023, 00:10 comments7935
Поділіться публікацією:

Знаки зодіаку, яким пощастить: гороскоп на 3-9 липня

Зірки нарешті припинять випробувати їх на міцність і нагородять за терплячість і витривалість. "Коментарі" дізналися, яким трьом знакам зодіаку пощастить цього тижня.

 РАК

Дозвольте собі розслабитись і відпустіть ситуацію – хай як це виглядає нереально, все буде так, як вам треба. Зявиться шанс виправити те, про що давно шкодуєте. А ще – проявити свої креативні здібності і характер лідера, що дуже підійме ваш рейтинг в очах керівництва і змусить переглянути вашу зарплатню. На одиноких Раків очікує несподіване знайомство, в якого є всі шанси перерости в серйозні стосунки. Раки, в яких вже є друга половинка, отримають приємне підтвердження тому, що зробили дуже правильний вибір. Діти порадують своїми успіхами. Але в них теж буде причина порадіти за вас: ви наважитесь на те, чого від вас ніхто не очікував – навіть ви самі, і прокайфуєте від цього.   

 ДІВА

Бути собою, не намагатися когось наслідувати і комусь догодити – єдина правильна лінія поведінки. Саме ваша принциповість і відвертість викличе захоплення і повагу людей, від яких багато в чому залежить ваше майбутнє. Не соромтеся скористатисязнайомствами – це значно полегшить ваше життя і ні до чого не зобовязуватиме. А от людина, які знадобиться ваша допомога, колись стане в нагоді. Зробіть собі приємність – дозвольте "посмітити" грошима і купити дорогу річ! Витрачене компенсуєте з лишком найближчим часом. Все, що буде заплановано цього тижня, пройде без ускладнень і принесе користь та позитивні емоції. Навіть візит до лікаря – він розвіє ваші тривожні прогнози. А романтичний вечір з коханою людиною дасть поштовх для якісно нових стосунків – вам сподобається.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня ви в ресурсі, в потоці, в моменті. Ніколи буде перевести подих, але відчуватиме неймовірне задоволення від того, як спритно розрулюєте всі побутові і робочі ситуації і скільки всього встигаєте. Навіть серйозне питання, до якого боялися підступитися, вдасться вирішити на диво швидко і легко. Якщо дозволите собі вийти із зони комфорту й не боятися змін, можете отримати нову роботу з привабливою зарплатнею. В крайньому разі – додаткове джерело доходу. Вам всі йтимуть назустріч. Кохана людина усвідомить свою помилку і в якості вибачення приготує сюрприз. У кінці тижня засмутитесь через те, що плани на вихідні зриваються. Але несподівано вам запропонують інший варіант відпочинку, і вікенд вийде просто бомбезний!

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини