Головна Новини Дозвілля Гороскоп Туристичний гороскоп: найкращі місця відпочинку за знаками зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристичний гороскоп: найкращі місця відпочинку за знаками зодіаку

Гороскоп на подорожі, який покаже найкращий вибір відпочинку для кожного знака Зодіаку.

14 липня 2024, 06:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Знаки зодіаку можуть мати вплив на уподобання людей, спосіб життя чи їх характер. Астрологи вважають, що планування відпустки відповідно до знаку зодіаку підвищує шанси на вдалий відпочинок. Тому варто переглянути гороскоп за знаками Зодіаку перед плануванням подорожі.

Туристичний гороскоп: найкращі місця відпочинку за знаками зодіаку

Туристичний гороскоп. Фото з відкритих джерел

Куди поїхати на відпочинок: туристичний гороскоп за знаками Зодіаку

Овни сповнені життя та енергії, тому цього року їм варто подумати про поїздку на Балі – індонезійський острів є раєм для любителів пригод. Сходження на вулкан Батур і спостереження за сходом сонця з його вершини – це лише деякі з атракцій, які чекають на Овнів на Балі.

Тельці цінують спокій, комфорт і інтимну атмосферу, тому їм варто вибрати Тоскану. Цей мальовничий італійський регіон пропонує не тільки відпочинок в оточенні прекрасної природи, а й смачну їжу та вино. Відпустка в Тоскані стане справжнім раєм для всіх Тельців.

Близнюки дуже товариські і цікаві до світу, тому їм варто звернути увагу на Каталонію в Іспанії. Барселона з її багатою архітектурою, чарівними пляжами та жвавими вулицями стане місцем, яке неодмінно сподобається людям зі знаком зодіаку Близнюки.

Раки люблять проводити час з родиною, а одним з кращих варіантів сімейної подорожі стане Єгипет. Подорож до країни пірамід, дегустація страв місцевої кухні та лежання на сонечку – незабутні враження для всієї родини.

Леви цінують буйну, дику природу і неймовірні краєвиди, тому їм варто звернути увагу на Борнео (Калімантан). Цей третій за величиною острів у світі пропонує тропічні ліси, екзотичні рослини та диких тварин, які змусять Левів почуватися там як вдома.

Діви практичні і добре організовані, тому їм варто вибрати впорядковану Швейцарію. Ця гірська країна пропонує не тільки красиві пейзажі, але й багату культуру та захоплюючу історію. Там чисто, а це дуже важливий показник для охайних Дів.

Терези цінують романтичну атмосферу, тому їм варто подумати про поїздку в Париж. Столиця моди та мистецтва пропонує не лише унікальні пам'ятники, а й французькі делікатеси, чарівні вулички та атмосферу, ідеальну для романтиків та закоханих.

Скорпіони прагнуть до інтенсивних вражень, тому їм варто вибрати гамірний Марракеш в Марокко. Це екзотичне місце пропонує захоплюючу культуру та природну красу. Гамір, метушня, різнокольорові вулиці і всюди запах ароматних спецій припадуть до смаку Скорпіонам на відпочинку.

Стрільці хочуть пригод і свободи, тому їм варто вибрати для подорожі далекий острів Бора-Бора. Цей екзотичний острів пропонує райські пляжі, дайвінг і купання в кришталево чистій воді. Це рай для людей, які люблять активний відпочинок, водні види спорту та тривалі прогулянки по пляжу біля океану.

Козероги амбітні та працьовиті, тому їм варто вибрати Сінгапур — місто, яке ніколи не спить. Ця різноманітна країна пропонує вплив різних культур в одному місці, тому тут неможливо занудьгувати.

Водолії — це вільні духи, які почуватимуться фантастично за кордоном. Одним з кращих місць відпочинку для Водоліїв може стати Каліфорнія. Цей штат пропонує широкий вибір пам'яток, від екскурсії по мосту Золоті Ворота до подорожі по легендарному Голлівуду.

Риби є природженими романтиками, тому грецький острів Санторіні підійде їм ідеально. З острова відкриваються чудові краєвиди на Егейське море, білі будинки з блакитними куполами і круті скелі. Крім того, на острові також смачна грецька кухня, яка напевно сподобається Рибам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про шість знаків Зодіаку, які не вміють здаватись.

Також "Коментарі" писали про шість важливих порад для туристів в Індії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини