Головна Новини Дозвілля Гороскоп Три знаки зодіаку – улюбленці Всесвіту
commentss НОВИНИ Всі новини

Три знаки зодіаку – улюбленці Всесвіту

Одним знакам зодіаку хронічно не щастить, інші виходять переможцями з будь-якої ситуації. Справа не в банальному везінні – просто когось Всесвіт любить більше

17 червня 2023, 09:15 comments14258
Поділіться публікацією:

"Коментарі" дізнавалися, яким трьом знакам зодіаку все прощається і чому саме вони опинилися в списку щасливчиків.

Три знаки зодіаку – улюбленці Всесвіту

Деяким знакам зодіаку дуже пощастило (фото з відкритих джерел)

Діва

Не надто простий знак зодіаку: емоції намагається тримати в собі, переживаннями й проблемами ділиться неохоче. А коли ситуація сягає критичної точки, може вибухнути і зачепити того, хто поряд. При цьому від оточуючих вимагає повної "прозорості": тебе щось турбує – зізнайся, потрібна допомога – скажи. Якщо потрібна порада – дасть, гроші – позичить, напала депресія – витягне з неї. Діви дуже самокритичні, цінують порядність і чесність.  Страшенно акуратні – їм зносить дах від бардака і хаосу. Типові трудоголіки, але веселитися теж вміють – так, щоб оточуючі довго потім про це згадували. В їхній природі закладено давати, а не брати. Всесвіт намагається це хоч якось компенсувати, тому посилає Дівам удачу і людей, з якими їм максимально комфортно.

Стрілець

 Про таких кажуть, що вони "можуть зрушити гори з місця". І найцікавіше, що для цього Стрільцю не потрібно надто напружуватися. Але раптом трапиться на шляху якась перепона, в нього вистачить і енергії, і розуму, аби її подолати. При цьому ніколи не дозволить собі йти до мрії по головах. Цим, до речі, дуже мотивує оточуючих: багатьом хочеться бути, як він, повчитися в нього. Сам Стрілець ніколи не зупиняється на досягнутому і готовий вчитися новому, вдосконалюватися, бути кращим. На нього завжди можна покластися: пообіцяв – ніч не спатиме, але все буде готове. Вміє жити на повну, насолоджуватися життям. Таких цінують і поважать не тільки люди – Всесвіт теж явно до них прихильний і посилає їм промені добра. 

 Близнюки

 Чудові співбесідники – інтелектуальні й веселі, тому з ними ніколи не буває сумно. Дуже талановиті і креативні. Мати з ними спільні справи – цілковите задоволення і незмінно чудовий результат. Одна з найважливіших якостей представників цього знаку зодіаку – добре серце. Навіть коли в них купа власних проблем, завжди відгукнуться і прийдуть на допомогу тому, хто цього потребує. Їхня душевна щедрість не має меж: можуть віддади останнє чи навіть залізти в борги. Жити Близнюки звикли на високій швидкості. Це стосується буквально всього: рішення приймають миттєво, роботу виконують без затримок, відпочивають активно, у стосунки вкладають всю пристрасть. При цьому вони досить вразливі. Тому Всесвіт оберігає їх від серйозних потрясінь адже вони того варті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини