Головна Новини Дозвілля Гороскоп Гороскоп на 17-23 липня: яким знакам зодіаку пощастить цього тижня
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на 17-23 липня: яким знакам зодіаку пощастить цього тижня

Звісно, кожен сам коваль свого щастя. Але якщо зірки на вашому боці, досягти успіху набагато простіше

17 липня 2023, 15:10
Поділіться публікацією:

Цього тижня Фортуна більш прихильна до трьох знаків зодіаку.

Гороскоп на 17-23 липня: яким знакам зодіаку пощастить цього тижня

Кільком знакам зодіаку цього тижня дуже пощастить (фото з відкритих джерел)

ЛЕВ

Навіть якщо ви геній тайм-менеджменту, забудьте про планування – живіть одним днем. Не варто брати за правило, але цього тижня точно варто так спробувати. Зірки мають намір сплутати вам карти, однак це й на краще: у вас буде цікавий період, багато викликів долі. Не слухайте тих, хто відмовлятиме їх прийняти. Погоджуйтесь, пробуйте – все вийде!

Спонтанне рішення виявиться найбільш правильним. Але не стосовно покупок – тут треба буде все гарно зважити, аби не переплатити.

Вдалий період для того, щоб серйозно займатися своїм здоров’ям і фізичною формою – це дасть гарний результат.

Зможете когось надихнути власним прикладом. Не відмовляйтеся – це принесе вам задоволення. А можливо, й додатковий заробіток.

У особистому житті майже ідилія, от тільки часу на нього буде недостатньо.

ДІВА

Біла смуга, яка почалася у Дів минулого тижня, продовжується.

Навіть якщо аргументів "за" менше, чим "проти", не відмовляйтеся від пропозиції, яку отримаєте. Це ситуація із серії "хто не ризикує, той не пє шампанського", яку буде наводити в приклад дітям і онукам. Ризик виявиться дуже вдалим, хоча ви дізнаєтесь про це трішки згодом.

Ви опинитеся в центрі уваги, тому зважуйте кожне слово, щоб не сказати зайвого – не дайте шансу недоброзичливцям зіпсувати вашу репутацію.

Вдалий час для початку ремонту або придбання матеріалів.

На горизонті може зявитися людина, з якою доля давно розвела. Вона принесе гарні новини, приємний сюрприз і пляшку чогось благородного, яка зробить ваш вечір.

Вдома – мир і спокій. Щоправда, старші члени сімї змусять трохи понервувати. Але зрештою виявиться, що гігантської проблеми, яку ви собі намалювали, немає. І це – також щастя.  

ВОДОЛІЙ

Заплануйте на цей тиждень важливу зустріч, перемовини чи неприємну розмову, яку давно відкладаєте, щоб не псувати собі настрій. Домовлятися буде легко, порозумітися вдасться швидко (навіть якщо це стосується коханої людини чи дітей) – всі залишаться задоволені.

Прийшов час показати, хто вдома хазяїн. Ніхто не проти, щоб це були ви. Одиноким Водоліям зірки обіцяють бурхливий роман.

Можливо, доведеться вийти за рамки бюджету. Але неочікувані витрати принесуть стільки позитивних емоцій (і не тільки вам), що не пошкодуєте. А гроші однак будуть – ви гарно себе проявили, тому отримаєте більше, ніж розраховували.

Дайте волю емоціям, не тримайте все в собі. Важлива для вас людина з готовністю підставить плече, дасть корисну пораду і замовить за вас слово.

Ліниві вихідні вам не світять. Але вони точно будуть веселими.  

 Раніше "Коментарі" писали, що потрібно з’їсти, щоб не облисіти

А також про те, що японці навчилися вирощувати нові зуби

 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини