Головна Новини Дозвілля Гороскоп Гороскоп на 10-16 липня: три знаки зодіаку, в яких почнеться біла смуга в житті
commentss НОВИНИ Всі новини

Гороскоп на 10-16 липня: три знаки зодіаку, в яких почнеться біла смуга в житті

Ці знаки зодіаку не зможуть надто розслабитися цього тижня. Але все, що вони робитимуть, матиме такий результат, про який вони навіть не мріяли.

10 липня 2023, 20:40 comments24210
Поділіться публікацією:

Гороскоп на 10-16 липня: три знаки зодіаку, в яких почнеться біла смуга в житті

Удача посміхнеться Дівам, Скорпіонам і Рибам (фото з відкритих джерел)

Можливо, серед усіх знаків зодіаку ці три доклали не найбільше зусиль, щоб зараз пожинати плоди. Але саме до них зірки будуть дуже прихильними – саме їм посміхнеться удача.

ДІВА

Вгамуйте свої емоції, продемонструйте холоднокровність – і вам нарешті вдасться повністю взяти під контролювати прикру ситуацію, яка вибивала з колії. І навчіться казати "ні" -- ви нікому нічим не зобов’язані.

Чудовий період для отримання нових знань і знайомств. Але й про тих, хто давно поруч, не забувайте – їм дуже вас не вистачає. Знайдіть час, щоб побути разом – стосунки заграють новими фарбами.  

Може здатися, що вас обдурили. Насправді ж це просто затримка в часі.

Ймовірно, отримаєте пропозицію відкрити свій "маленький свічний завод" -- те, що зараз робите "для душі", будете робити на продаж. Не сумнівайтеся в собі – у вас все вийде. Це шанс почати нову сторінку свого життя.  

Інтуїція допоможе зробити правильний вибір, а нестандартне рішення – отримати перевагу перед іншими.

 СКОРПІОН

Якщо стримаєте себе і не "вжалите" того, кому дуже хочеться розповісти, що про нього думаєте насправді, потім самі себе похвалите. Вам зараз дуже потрібні однодумці, щоб реалізувати свої плани.

Надзвичайно вдалий тиждень для Скорпіонів, які займаються творчістю, -- можна починати нові проєкти.

Сміливо погоджуйтесь на те, що здається повною авантюрою. Це буде захоплююча пригода, яка дозволить переосмислити своє життя, відкрити в собі нові таланти і, можливо, в подальшому, змінити сферу діяльності – на цікавішу і набагато прибутковішу.

Самотнім представникам цього знаку зірки пророкують романтичні стосунки. Вірогідно, знайомство завяжеться у соцмережі і буде дуже перспективним.

 РИБИ

Не витрачайтесь на пусті балачки – цього тижня ви можете отримати від життя буквально все, тож не гайте час. Щоправда, на вашому шляху може трапитися перешкода. Однак трохи зусиль і чималенька сума допоможуть швидко її подолати.

Не жалкуйте за грошима – зявиться додаткове джерело заробітку, яке дозволить компенсувати витрати і зробити непоганий запас.

Деякі Риби несподівано виявлять нові перспективи для подальшого розвитку.

Дуже вдалий період для вирішення питань з придбання і продажу нерухомості та підписання довгострокових контрактів. А також для того, щоб зайнятися своїм здоров’ям, особливо якщо є проблеми з опорно-руховим апаратом чи алергією.  

Зірки підготували вам несподіваний сюрприз – це може бути знайомство чи спонтанна поїздка, про яку давно мріяли.

Раніше "Коментарі" писали, через який смертельний тренд TikTok гинуть люди


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини