Головна Новини Дозвілля Гороскоп Астрологічний прогноз: знаки зодіаку, яким найбільше пощастить цього тижня (31 липня – 6 серпня)
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологічний прогноз: знаки зодіаку, яким найбільше пощастить цього тижня (31 липня – 6 серпня)

Новий тиждень – нові виклики, поразки і перемоги. Однак у цих трьох знаків зодіаку поразок не передбачається – гороскоп обіцяє хіба що незначні затримки на шляху до своєї мети

30 липня 2023, 18:30
Поділіться публікацією:

Астрологічний прогноз: знаки зодіаку, яким найбільше пощастить цього тижня (31 липня – 6 серпня)

Щасливчики цього тижня - Близнюки, Стрільці та Водолії (фото з відкритих джерел)

Цього тижня найбільше пощастить Близнюкам, Стрільцям та  Водоліям.

 

БЛИЗНЮКИ

Зміни буквально увірвуться у ваше життя. Залишилося зробити один крок, щоб суттєво покращити свою фінансову ситуацію, і це не одноразова акція. Можете битися об заклад, купляти лотерею – зірки підкажуть, на що поставити, аби й тут бути у виграші. Близнюки, які знаходяться у творчому пошуку, нарешті визначаться, чому віддати перевагу. Ті, хто намагаються розібратися у своїх почуттях, зроблять свій вибір, і він буде найправильнішим у їхньому житті. Приготуйтеся до того, що на комусь з вашого найближчого оточення доведеться поставити хрест. Однак не варто через це побиватися – людина вміло приховувала заздрість і неодноразово вам шкодила. На вихідних не відмовляйтеся провести час у компанії – на вас чекає приємне і корисне знайомство. Для когось воно може перерости в дещо особисте.  

 

СТРІЛЬЦІ

Не варто плити за течією і сподіватися, що якось все само собою вирішиться. Контролюйте ситуацію, оперативно реагуйте на будь-які зміни, не зважайте на сторонні поради і прислухайтеся до своєї інтуїції – це умова вашого успіху. Час приділити увагу карєрі. Обміркуйте нову пропозицію: на перший погляд вона здається не надто привабливою, насправді ж – чудовий шанс досягнути успіху і вийти на абсолютно новий рівень. Вдалий час для облаштування свого особистого простору та дорогих покупок, демонстрації талантів і вмінь. Не робіть передчасних висновків – здоровий глузд і трохи додаткової інформації дозволять прийняти  правильне рішення.   Можливе примирення з колишнім партнером чи давнім другом.

 

ВОДОЛІЇ

Перегляньте свої плани – для досягнення мети є інший шлях, набагато легший – він  зекономить купу часу і грошей. Усе це не буде зайвим – схоже, вам потрібен відпочинок. Скористайтесь будь-якою можливістю трохи полінуватися, набратися нових вражень – словом, перезавантажитися. Йога і розслабляючий масаж зроблять перезавантаження більш ефективним. Після цього з подвоєними силами та свіжими ідеями можна братися до роботи і вирішувати питання, яке здавалося безнадійним. Є шанс відкрити для себе додаткове джерело доходу, не пов’язане  з основною діяльністю. Несподівана новина змусить змінити пріоритети, однак згодом вдасться  все надолужити. Вдалий час для переїзду і вирішень суперечок. Увага протилежної статі вам забезпечена, однак якщо ви налаштовані на тривалі серйозні стосунки, цей варіант точно не для вас.


Раніше "Коментарі" писали про сахарозамінник, який може руйнувати ДНК і викликати рак





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини