Головна Новини Дозвілля Гороскоп Астрологи розповіли, який знак зодіаку буде найкращим чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи розповіли, який знак зодіаку буде найкращим чоловіком

Рейтинг найкращих чоловіків та коханців за знаком зодіаку

25 січня 2024, 11:45
Поділіться публікацією:

Вибір життєвого партнера – це важливий етап, який може суттєво вплинути на наше щастя та благополуччя. У пошуках ідеального чоловіка багато хто звертає увагу на знак зодіаку, і в цьому контексті деякі астрологічні характеристики стають ключовими.

Астрологи розповіли, який знак зодіаку буде найкращим чоловіком

Астрологи розповіли, який знак зодіаку уособлює найкращого чоловіка – відданого, дбайливого, доброго коханця та ідеального партнера протягом усього життя.


12 місце – Близнюки, який чоловік за знаком зодіаку

Це чоловік, який, здавалося б, завжди поряд, але водночас може зникнути у той момент, коли його підтримка особливо потрібна. З цим можуть супроводжувати деякі труднощі, такі як карткові борги, періодичні запої та несподівані позаштатні ситуації. З чоловіком Близнюком буває складно, але ніколи не буває нудно, у хорошому понятті цього слова.


11 місце — Риби, який чоловік за знаком зодіаку

Чоловік-Риби часто слідує своїм бажанням, і важливо задовольняти їх негайно. У відносинах з ним йому часто потрібна дбайлива партнерка, схожа на "матусю". З іншого боку, Риби виявляють високу відданість своїм дружинам, і спроби позбутися їх часто бувають безуспішними. Риби вміють огорнути своєю турботою так, що деяким жінкам не хочеться від цього йти.


10 місце – Стрілець, який чоловік за знаком зодіаку

Стрілець ідеальний чоловік: романтичний, але практичний, мужній, але ніжний, прекрасний коханець та дбайливий батько. Жити з ним легко і приємно, якщо, звичайно, прийняти деякі особливості та вірити у загальний комфорт. Правда, рано чи пізно Стрілець може відчути, що йому стало нестерпно нудно і вирішить одружитися.


9 місце – Скорпіон, який чоловік за знаком зодіаку

Чоловік-тиран із двома думками: своїм і неправильним. Якщо дружина дотримується "неправильної" думки, він може відправити її до упорядкованої пекла. У разі "правильної" думки він створить особистий рай. Лайфхак: не обов'язково мати справді правильну думку, головне — висловлювати її натхненно.


8 місце — Рак, який чоловік за знаком зодіаку

Зразковий чоловік, симпатичний і харизматичний добряк, який чудово справляється з обов'язками чоловіка та батька. Він обожнює свою дружину, але може перетворитися на нудного овочів, занурюючись у рутину будинку. Не дозволяйте раку нудьгувати і він буде з вами навіки.


7 місце – Овен, який чоловік за знаком зодіаку

Людина, схильна до скандалів, егоїстична і грубувата. Небажано довіряти турботу про дітей та котів Овну, оскільки вони не вміють гризти заморожені пельмені. Проте Овен переконаний, що в нього найкраща дружина, і готовий пишатися цим фактом. Він відданий і люблячий чоловік, дбайливий і пристрасний одночасно.


6 місце — Водолій, який чоловік за знаком зодіаку

Почесне центральне місце дістається Водолію, який приносить скромний дохід, дбає про побут і може стати еталоном за наявності відповідної мотивації. Невибагливість, легкий характер та почуття гумору роблять його привабливим та бажаним чоловіком.


5 місце — Телець, який чоловік за знаком зодіаку

Відданий і дбайливий чоловік, повністю присвячений своєму будинку і сім'ї, піклується про свою дорогу дружину і улюблених дітлахів. Він ніколи не підведе і не змінить, завжди миролюбний та спокійний, якщо його не доводити до крайності. Він робить свій внесок, приносячи всю зарплату, частування та подарунки. Цілком невибагливий, не вимагає особливої уваги та завжди задоволений. Вірний, терплячий, добрий, іноді надмірно сумний і дбайливий.


4 місце — Терези, який чоловік за знаком зодіаку

Неважливо, скільки років він одружений, — Терези все одно щодня виявляють своє кохання, даруючи червоні троянди і приносячи каву в ліжко. Залишаються вірними аж до смерті. Вони бачать крізь загадкову душу жінки, не вимагаючи пояснень, і здатні перетворити життя на романтичну казку. Проте вчитися мити посуд, здається їм так і не вдалося.


3 місце – Козеріг, який чоловік за знаком зодіаку

Почесне третє місце посідає Козеріг – чоловік, за якого варто виходити заміж, якщо вам пощастить його зустріти. Собою він залишається до глибокої старості, уникаючи становлення буркотом та занудою. Єдиний недолік – він не прагне шлюбу.


2 місце – Лев, який чоловік за знаком зодіаку

Чоловік у ролі покровителя, справжній "папик", який обирає свою дружину серед красунь або тих, хто вміє переконати його у своїй унікальності. Він дбає про свою половину, балує її подарунками і прагне постійного захоплення. Але для підтримки його натхнення потрібне безперервне захоплення з боку партнерки, в іншому випадку, як квітка без води, його ентузіазм може зітліти.


1 місце – Діва, який чоловік за знаком зодіаку

Розумний, добре вихований та дбайливий чоловік. Він чудово заробляє, готує на найвищому рівні, займається побутом і залишається вірним партнером, найкращим другом та коханцем. Це інтелігентний, високоосвічений та дбайливий чоловік. Він успішно забезпечує сім'ю, відмінно готує, піклується про побутові питання і залишається відданим партнером, найкращим другом та пристрасним коханцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини