Головна Новини Дозвілля Гороскоп Астрологи розповіли, як обрати подарунок за знаком Зодіаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Астрологи розповіли, як обрати подарунок за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли який знак Зодіаку якому подарунку буде радий

8 лютого 2024, 15:00
Поділіться публікацією:

Кожен подарунок – відображення смаку, фантазії, життєвого досвіду, знак близькості стосунків, знання уподобань, звичок та захоплень. Іноді брак інформації про людину для вибору ідеального подарунка може допомогти тисячолітній досвід астрології та її рекомендації.

Астрологи розповіли, як обрати подарунок за знаком Зодіаку

Розповідаємо, що радять астрологи у підборі подарунка кожному знаку Зодіаку.


Що подарувати Овнам

Овни, представники вогняного знаку, випромінюють активність та допитливість. Подарунок для Овна має бути яскравим, енергійним та відповідати їх натурі. Практичні та багатофункціональні подарунки, оформлені у вогняних тонах, вітаються. Платина, хром, сталь та залізо є сприятливими металами, а червоний та помаранчевий – сприятливими квітами.


Що подарувати Тельцям

Тельці — земні натури, що цінують стійкість та матеріальні цінності. Вони люблять розкішні, довговічні речі, якими можна пишатися. Високоцінні предмети, такі як мистецтво, скульптури чи витончені статуетки, підкреслять їх стиль. Синій, рожевий, зелений, коричневий і жовтий вважаються сприятливими квітами, а мідь, бронза та мельхіор – сприятливими металами.


Що подарувати Близнюкам

Для Близнюків важлива естетика подарунка. Елегантні предмети, такі як статуетки, вази ручної роботи або колекційні книги, які приємно виставити напоказ, підходять їм. Зважаючи на високий інтелект Близнюків, колекційні книги чи предмети мистецтва можуть стати чудовими подарунками.

Астрологи розповіли, як обрати подарунок за знаком Зодіаку - фото 2


Що подарувати Ракам

Раки цінують затишок та красу свого будинку. Практичні, але стильні предмети інтер'єру, такі як набори келихів або статуетки, роблять чудові подарунки. Антикварні речі та елементи ретро також можуть привернути їхню увагу. Золотистий, сріблястий, фіолетовий та світло-зелений вважаються сприятливими квітами, а срібло – сприятливим металом.


Що подарувати Левам

Лев — незаперечний лідер, але одночасно він має щедру душу і чекає аналогічного ставлення до себе. Не заощаджуйте на виборі подарунка для представників цього сонячного знаку – вони це гідно оцінять. В очах Лева цінний не стільки сам подарунок, скільки турбота, яку ви вклали у його вибір. Подаруйте представникам цього знака вишукані речі ручної роботи, переважно ексклюзивні, щоб вони могли гордо демонструвати їх своїм друзям. Лева порадує майже будь-який стильний та престижний предмет, особливо якщо це якась новинка. Головне — виявите увагу, і Лев оцінить вашу турботу навіть більш ніж вартість подарунка. Лев легко пробачить невдалий вибір, але піжонство та скупість не прощаються.


Що подарувати Дівам

Діва – сувора та рішуча особистість, але завжди відкрита та дбайлива. Вони готові поділитися своєю турботою та створити затишок навколо. Діви люблять свій будинок і намагаються зробити його максимально затишним. У гостях у Дів завжди чисто та комфортно, а приготування їжі – їхня пристрасть. Багато Діви захоплюються кулінарією та сервіруванням столу. Подаруйте їм щось, що прикрасить їхню кухню або їдальню, наприклад, вишуканий порцеляновий посуд або стильний келих. Допоможіть Діві подолати хаос у її житті, подарувавши щось, що допоможе систематизувати навколишнє. Це може бути стильна скринька, письмовий набір із підставкою або набір для бару на підставці.


Що подарувати Терезам

Ваги мають тонке сприйняття і творче мислення. Вони відносяться до елемента Повітря, що надає їм ніжності та піднесеності. Терези мають відмінний смак, захоплюються мистецтвом і люблять прикрашати свій будинок. Подаруйте Терезам вишукану статуетку, декоративну тарілку або порцелянову чашку із зображенням відомої картини. Також їм сподобаються ручні вази та елегантний годинник. Важливо вибирати подарунки, що відповідають стилю та інтер'єру будинку Терезів. Їхня кольорова гамма переважно ніжна і пастельна: бежевий, фіолетовий, пісочний і так далі.

Астрологи розповіли, як обрати подарунок за знаком Зодіаку - фото 3


Що подарувати Скорпіонам

Особи, народжені під знаком Скорпіона, мають розумність і уважність. Вони розумні та спокійні, цінують силу та владу. Виявіть при виборі подарунка їхні лідерські якості: декоративний меч, статуетка, що символізує силу, наприклад, образи Лева, Орла, або Ведмедя, можуть сподобатися. Скорпіони близькі до природи і віддають перевагу речам з натуральних матеріалів, особливо ручної роботи. Подаруйте їм скриньку з натурального дерева, годинник з мармуру або фігури, покриті сріблом або золотом. Важливо, щоб подарунок висловлював розкіш, але випромінював силу.


Що подарувати Стрільцям

Стрільці, народжені під знаком Вогню, випромінюють енергію та життєву силу. І подарунок повинен відповідати цій натурі, починаючи з яскравої та особливої упаковки. Подарунок Стрільцю має бути не лише красивим, а й практичним. Представникам цього знаку подобаються яскраві та теплі кольори. Подаруйте їм статуетку, вкриту золотом, позолочений набір для бару, розкішну вазу ручної роботи або гарне для кабінету. Стрільці цінують урочисту атмосферу, тому великі подарунки та упаковка нададуть їм додаткові емоції. Також вони люблять інтелектуальні подарунки, наприклад ексклюзивну колекційну книгу.


Що подарувати Козерогам

Люди, народжені під знаком Козерога, практичні та естетичні. Вибираючи подарунок для Козерога, орієнтуйтеся на їх статус та переваги у практичних речах. Гарний письмовий набір, статуетка ручної роботи або вишукана ваза для кабінету – все це може сподобатися. Козероги цілеспрямовані, тому їм подобаються подарунки, які можуть бути корисними у їхній діловій сфері. Уникайте надто яскравих кольорів та нестандартного дизайну, перевага надається темним холодним відтінкам, що відповідають їх сильній та спокійній енергетиці.


Що подарувати Водоліям

Стихія Водолія – Вода, і ці люди випромінюють творчу енергію. Вони чуттєві та пристрасні. Подаруйте Водолію річ із галузі образотворчого мистецтва, наприклад, келих із репродукцією картини або предмет ручної роботи із натуральних матеріалів. Водолії також цінують інтелектуальні подарунки, тому ексклюзивна колекційна книга стане відмінним вибором. Важливо, щоб подарунок був ексклюзивним та нестандартним, відбиваючи унікальність особистості Водолія. Особлива упаковка також буде оцінена.


Що подарувати Рибам

Риби – ніжні та чуттєві особи з розвиненою інтуїцією. Подарунок для них має бути витонченим та унікальним. Виберіть щось оригінальне, але витончене, наприклад, вазу з муранського скла, філіжанку з репродукцією картини або гарний фужер. Ідеальний подарунок для Риб повинен мати художню цінність і не натякати на вульгарність. Враховуйте їх вишуканий смак, уникаючи яскравих кольорів та нестандартних дизайнів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини