Головна Новини Дозвілля хобі Як провести 1 січня, щоб він запам'ятався надовго
commentss НОВИНИ Всі новини

Як провести 1 січня, щоб він запам'ятався надовго

Зробіть цей день особливим

1 січня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

Як правило, сценарій першого дня року у всіх однаковий — прокинулися, перекусили, розгребли весь розгардіяш у квартирі після нічних гулянь. А далі... сіли навпроти телевізора для перегляду новорічних передач. Адже 1 січня можна провести з більшою користю і задоволенням. Портал "Коментарі" пропонує кілька варіантів, як зробити перше січня не сонним днем, а яскравим і незабутнім.

Як провести 1 січня, щоб він запам'ятався надовго

Наприклад, можна сходити в кінотеатр. Людей там буде небагато, а на денні сеанси ціна трохи нижче. Зараз йде багато прем'єр на будь-який смак — комедії, екшени, сімейні та мультфільми. Ознайомитися з новинками в кінотеатрах можна тут.

Організуйте сімейну прогулянку по рідному місту. Протягом року ми постійно кудись поспішаємо і часом навіть не пам'ятаємо, як виглядає улюблене місто, які інсталяції з'явилися в ці свята, і де продають найсмачнішу каву на винос. А які чудові фотографії можуть вийти в той момент, коли велика частина населення ще відходить після нічного святкування!

А якщо погода або стан здоров'я не дозволяють залишити стін житла, можна провести його в колі друзів за різними іграми. Чому б не пограти, наприклад, в "мафію" або в "шаради", "хто я". В інтернеті можна знайти масу варіантів ігор на будь-який смак. Також можна подивитися який-небудь добрий фільм. Як показує практика, великою компанією дивитися кінострічки куди цікавіше.

Раніше "Коментарі" писали про те, що українські зірки естради виконали всесвітньо відому колядку. Народні артисти України об'єдналися, щоб привітати жителів нашої держави з прийдешніми новорічними та різдвяними святами.

Крім того, портал зробив добірку кращих мемів 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини