Головна Новини Дозвілля хобі В мережі опублікували оптичну ілюзію, яка спантеличила сотню користувачів (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

В мережі опублікували оптичну ілюзію, яка спантеличила сотню користувачів (Фото)

Фото зі зникаючою дівчинкою змусило помізкувати багатьох інтернет-користувачів

19 травня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Інтернет-користувач під ніком MK24ever опублікував на Reddit знімок дівчини, яка ніби-то зникає. Це фото спантеличило та змусило помізкувати сотню користувачів. На оптичну ілюзію звернуло увагу видання Newsweek.

В мережі опублікували оптичну ілюзію, яка спантеличила сотню користувачів (Фото)

Стало відомо розгадку оптичної ілюзії, яка спантеличила людей. Фото: prikolist.club

На знімку дівчинка в рожевому топі тримає іграшку в руках. Спочатку не зрозуміло, де її ноги. Візуально створюється відчуття, що ноги і тулуб дівчинки нижче талії ніби-то перебувають під землею.

За короткий час фото зібрало понад 69 тисяч лайків і більше однієї тисячі коментарів, в яких люди просто благали пояснити, в чому фішка.

В інтернет-користувачів було багато припущень. Хтось думав, що дівчинка сидить на доріжці з замаскованими ногами. Інші переконували, що фото — підробка.

В мережі опублікували оптичну ілюзію, яка спантеличила сотню користувачів (Фото) - фото 2

В кінці MK24ever прокоментував фото та пояснив, де схована загадка. Насправді дитина стоїть біля стіни. Відповідно, знімок зроблений з іншого боку. Оскільки ноги і нижня частина тулуба знаходяться за стіною,  їх не видно.

Нагадаємо, що раніше оптична ілюзія з "стрибучими" чоловічками підірвала Мережу. Її створив користувач Twitter, японець @jagarikin. Переглянути картинку можна в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що компанія Google здивувала користувачів своїм новим додатком, який може виявляти шкірні захворювання по камері. Окрім того, додаток може визначати стан шкіри, волосся або нігтів за фото. Щоб виконувати вищезазначені завдання, програма використовує штучний інтелект. Поки додаток недоступний для населення. Проте до кінця 2021 року програму планують запустити у тестовому режимі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини