Головна Новини Дозвілля хобі У Рівненській області чоловік упіймав гігантську щуку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області чоловік упіймав гігантську щуку (ФОТО)

На річці Горинь чоловік піймав величезну щуку

19 січня 2022, 23:15 comments2410
Поділіться публікацією:

Житель Рівненщини та прихильник рибальства  на річці Горинь підстеріг чудову здобич-витягнув з річкового плеса водну хижачку. Щука заважила 8 кілограм.    Про свій чудовий рибальський трофей  Василь Янищук розповів друзям зі спільноти "Риболовля на Рівненщині".

У Рівненській області чоловік упіймав гігантську щуку (ФОТО)

Щука заважила 8 кілограмів (фото з відкритих джерел)

 Як зазначив вже досвідчений  рибалка,  хижачку він виловив за допомогою жерлиці. Заважила річкова жителька дуже добре -8 кілограм.

Рівненчани активно відреагували на цю гарну звістку.

 Зокрема, вони написали, що добре, що Василь спіймав такого річкового крокодила, бо він попоїв би чимало мирної невинної риби. Тому рівненчанин тільки за те, щоб виловлювати таких хижачок, чим їх менше, тим краще.

Інший користувач зазначив, що розраховуючи на такий трофей, можна ризикнути і вийти на лід.  Люди писали, що це гарний трофей, заради такого варто потрудитись. Ще висловили здогадку, що в рибі багато ікри і потім були б щучки на осінь. Ще один рибалка розповів, що спіймав на поплавок рибину, яка гарно  називається сонячний окунь. Але вона дуже багато споживає їжі, після себе нічого не залишає.

У Рівненській області чоловік упіймав гігантську щуку (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чоловік упіймав рибу гігантських розмірівЖитель Нової Зеландії Аарон Стенден зловив морського окуня, вага якого склала 82,2 кілограма. Вирушаючи рибалити на затоку Хікс-Бей, не підозрював, що повернеться з великим уловом, який зробить його зіркою мережі. Рибак розповів, що це найбільший окунь, який йому вдавалося коли-небудь зловити й за розмірами третій представник свого виду, виловлений в затоці на північному острові Нової Зеландії за останні 15 років.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

рыбак

19 січня 2022, 23:48

это гигантская щука? не смешите. я прошлым летом поймал щуку весом 12,5 кг. вот это щука, а тут, так малёк.


Новини