Головна Новини Дозвілля хобі Три головні причини почати вести щоденник прямо зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Три головні причини почати вести щоденник прямо зараз

Щоденник допоможе тобі ставати кращим день за днем

29 вересня 2020, 14:42
Поділіться публікацією:

У наш час вести щоденники, а тим більше паперові, написані ручкою, стало не модно. Проте, вести щоденник — це заняття не тільки захопливе, але і корисне, здатне вказати тобі правильний напрямок в твоєму житті. Сьогодні ми розповімо тобі, чому корисно вести щоденник. Допоможе нам у цьому портал mport.

Три головні причини почати вести щоденник прямо зараз

Мотивує брати краще від кожного дня

Усвідомлення того, що все, що станеться сьогодні в кінцевому підсумку буде записано, мотивуватиме тебе робити більше хороших чи корисних речей. Бажання записати в історію свого життя щось хороше — це чудовий стимул.

Надає докази твого прогресу

Ти зможеш відчути новий приплив енергії, якщо, відчувши занепад сил, запишеш все хороше, що з тобою сталося. У дні випробувань ми часто забуваємо про досягнуті успіхи. Щоденник же допомагає зберігати всю повноту картини, не лише поразки, а й перемоги залишаться у твоїй пам'яті.

Змушує вчитися на своєму досвіді

Повернення до написаного в щоденнику схоже на перечитування улюбленої книги. Ти помічаєш нові деталі і бачиш минуле по-новому. Ти будеш перечитувати історію свого життя. Переглядаючи свої старі записи, письменниця Вірджинія Вулф зазначила, що вона часто при цьому "знаходила особливий сенс там, де раніше його не помічала".

Сподіваємося, ти вже помчав за красивим записником і зв'язкою ручок. Також видання "Коментарі" розповість, як прокидатися за першим сигналом будильника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини