Головна Новини Дозвілля хобі ТОП-12 чоловічих хобі: стартує нове опитування порталу "Коментарі"
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-12 чоловічих хобі: стартує нове опитування порталу "Коментарі"

За підсумками голосування буде сформований рейтинг чоловічих захоплень

22 червня 2021, 12:20 comments1126
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" спільно з платформою "Ratings.comments.ua", яка на сьогодні є головним рейтинговим ресурсом онлайн, запускає нове голосування "ТОП-12 чоловічих хобі". Всі охочі зможуть віддати свій голос з 23 червня до 5 липня 2021 року.

ТОП-12 чоловічих хобі: стартує нове опитування порталу "Коментарі"

Опитування "ТОП-12 чоловічих хобі". Колаж "Коментарі" Д.Романюк

У кожного чоловіка є захоплення, які роблять його життя цікавішим і насиченішим. У своєму хобі чоловік може реалізувати можливості, які, з якихось причин, не може проявити на роботі чи вдома. Улюблене заняття допомагає розширити коло знайомств, обзавестися близькими за духом людьми, отримати нові знання та вміння. Крім цього, хобі — це ще і розвантаження для нервової системи, зміцнення душевної рівноваги та підвищення самооцінки.

Видання "Коментарі" пропонує визначити найбільш популярні чоловічі хобі, які роблять життя яскравим та різноманітним.

За звання найпопулярнішого захоплення серед чоловіків будуть змагатися: кулінарія, живопис і малювання, книги, авто-мото, полювання, спорт, туризм, фото, колекціонування, вироби і програмування.

Відзначимо, що кожен охочий може віддати свій голос за одне чоловіче захоплення, причому анонімно — ніхто крім вас не дізнається, за що ви проголосували (інші будуть бачити лише загальну статистику).

Голосуйте, щоб дізнатися, яке хобі є найпопулярнішим серед чоловіків!

Нагадаємо, що раніше читачі порталу "Коментарі" визначили найпопулярніший бренд спортивного одягу. Всі охочі обирали найпопулярніший спортивний бренд в Україні, якому вдалося залучити покупців своєю високою якістю, постійними інноваціями і вдалими рекламними кампаніями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини