Головна Новини Дозвілля хобі Сім незвичайних домашніх улюбленців
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім незвичайних домашніх улюбленців

Існують вихованці, помітивши яких в чужій хаті можна впасти в шоковий стан

15 грудня 2020, 20:55 comments1970
Поділіться публікацією:

У багатьох будинках ми можемо побачити кішку або собаку, адже ці пухнасті друзі завжди можуть скрасити самоту і створити затишок. У деяких можна спостерігати великий акваріум або ж яскравого папуги в клітці, в цьому немає нічого незвичайного. Однак, існують вихованці, помітивши яких в чужому домі, можна впасти в шоковий стан. Саме про таких незвичайних звіряток ми й хочемо розповісти.

Сім незвичайних домашніх улюбленців

Тарантул

Сім незвичайних домашніх улюбленців - фото 2

Напевно, кожному знайомий випадок, коли в кутку кімнати ви помічали маленького павучка, який одним своїм виглядом доставляв дискомфорт. А тепер уявіть, що у вас вдома живе величезний, волохатий і отруйний павук. Для цього вихованця потрібні особливі умови, адже спочатку тарантули мешкали в посушливих районах. Харчуються павуки комахами, а тримати їх краще в тераріумі, адже ви ж не хочете прокинутися вночі від того, що по вас хтось повзає.

Міні-піг

Сім незвичайних домашніх улюбленців - фото 3

Крихітні милі свинки, які з'явилися на світ шляхом схрещування різних порід. На відміну від домашніх свиней, ці малюки слухняні та розумні, легко піддаються дресування і не видають запахів. Однак, для цих тварин потрібна особлива дієта, адже вони схильні до ожиріння. Якщо ви хочете придбати міні-піга, то остерігайтеся шахраїв, під виглядом карликових свиней можуть продавати звичайних поросят.

Флоридський синій рак

Сім незвичайних домашніх улюбленців - фото 4

З цією твариною ви не вийдете на прогулянку, та й до команд привчити його не вдасться, зате однозначно вийде здивувати гостей. Великий синій рак яскравого кольору стане справжнім сапфіром у вашому домі. Для цього вихованця доведеться витратитися на великий акваріум, адже ці раки вимагають чималої простору, і можливість сховатися.

Скунс

Сім незвичайних домашніх улюбленців - фото 5

Здивовані? А ось в США ці тварини досить популярні і їх часто тримають у будинку. Всупереч міфам, скунси дуже вірні та розумні, при належному догляді й вихованні ніякого смороду у вашому будинку не буде. Не забувайте регулярно вичісувати тварина і підстригати йому нігті — для скунсів це найголовніше.

Мавпа

Сім незвичайних домашніх улюбленців - фото 6

Утримувати мавпу в домашніх умовах досить непросто. Ці тварини волелюбні, тому не визнають в людині господаря. Тримати вихованців краще в клітці, а випускати за її межі лише під суворим наглядом, адже через протестуючий характер примати можуть накоїти лиха. Як багатьом відомо, мавпи люблять банани та інші фрукти.

Мурахоїд

Сім незвичайних домашніх улюбленців - фото 7

Популярними ці тварини в якості домашніх стали, можливо, завдяки художнику Сальвадору Далі, який прогулювався з мурахоїдів на повідку по міських вулицях. Спокійні, охайні і невибагливі до їжі, мурахоїд користуються попитом в США. Можливо, незабаром їх популярність добереться і до нас.

Єнот полоскун

Сім незвичайних домашніх улюбленців - фото 8

Ще один вихованець, стрімко набирає популярність. Єноти хитрі та конфліктні, активні й цікаві, з ними точно не занудьгуєте. Є всеїдними, тому не стануть нехтувати їжею. Крім усього, дуже стійкі до різних інфекцій і дуже рідко хворіють.

Всі ці тварини спочатку дикі, тому комфортніше їм було б в природному для них середовищі. Вибір краще зробити на користь домашніх вихованців, які не обійдуться без вашої турботи. А ви як думаєте?

Раніше "Коментарі" публікували фото кішок, яким впору працювати в модельному бізнесі

Крім того, нами були опубліковані фото пар дітей і котів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини