Головна Новини Дозвілля хобі 5 способів порадувати вашу сім'ю і друзів під час свят
commentss НОВИНИ Всі новини

5 способів порадувати вашу сім'ю і друзів під час свят

Сезон зимових свят - чудова пора року, але ви можете зробити її ще більш чарівною, додавши якийсь елемент, який здивує та порадує ваших близьких людей

7 грудня 2020, 14:25
Поділіться публікацією:


5 способів порадувати вашу сім'ю і друзів під час свят

Фото: iStock

Займіться чимось зі списку справ вашого друга

Незалежно від того, наскільки ми завантажені у передсвятковий період, всі ми знаємо, що є той, хто відчуває себе трохи більш виснаженим. Тому полегшіть навантаження ваших знайомих, купіть та привезіть необхідний набір продуктів для святкового столу для вашої тітки; або запропонуйте сусідці з маленькими дітками доставити її вітальні листівки у поштове відділення по дорозі на роботу.

Чари для ваших сусідів

Станьте Дідом морозом або Снігуронькою для ваших сусідів або друзів. Наряджайтесь у костюм і прихопивши з собою пакети солодощів вирушайте на місію, щоб додати трохи святкового настрою у вашому районі. Помістіть подарунок на порозі та подзвоніть у двері, але потім не забудьте швидко втекти, щоб зберегти таємницю.

Акти доброти

Шукайте способи поширити радість і залучіть до цього ваших дітей. Разом всією сім'єю виконайте незаплановану дію, яка несе в собі добро: спечіть печиво для друзів сина, намалюйте картину для літнього сусіда, напишіть лист для солдатів на фронт. Старші діти можуть придумати творчі способи, щоб зібрати гроші і пожертвувати їх на благодійні цілі.

Залучіть старших дітей поширювати магію і новорічне диво для молодших членів сім'ї та друзів

Можливо, старші вже знають правду про Санту, але замість того, щоб дозволити цьому стати перешкодою, скажіть дітям, що тепер вони стали членами секретного клубу тих, хто це знає. Допомагаючи створити диво для дітей молодшого віку, ваші старші діти наповняться справжнім духом свята.

Також обов'язково створіть нову традицію

Це може бути відвідування новорічного ярмарку в центрі міста, вибір теми для сімейного святкового заходу, прикрашання оселі, або щорічний святковий кіномарафон з гарячим шоколадом і печивом. Збереження цих традицій буде нагадувати дітям про казкове очікування Нового року, коли вони були маленькими, наповнювати їх чарівними спогадами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини