Головна Новини Дозвілля хобі 5 секретів ідеальних вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

5 секретів ідеальних вихідних

Провести кілька днів на залитих сонцем островах - межа всіх мрій, але осінь і карантин - найкращий час, щоб залишитися вдома і розслабитися. Ми підготували для вас кілька способів опанувати мистецтво відпочинку, адже відпустка - це не місце, а стан душі!

27 жовтня 2020, 14:15
Поділіться публікацією:


5 секретів ідеальних вихідних

Фото: 891fm.co.il

Розгляньте можливість заселення в готель

Навіть якщо ви залишаєтеся у своєму місті, зміна обстановки може виявитися саме тим, що вам потрібно, щоб відчути себе в абсолютно новому місці. Крім того, простирадла в готелі (а також секс) зазвичай більш розкішні, ніж удома.

... або створіть умови для відпочинку вдома

Якщо ви вирішите залишитися вдома, візьміть найзатишнішу ковдру, яку тільки зможете знайти, запаліть ароматичні свічки і почитайте хорошу книгу.

Відмовтеся від телефону

Уявіть, що ви полетіли на острови без підключення до Інтернету, тому переведіть телефон в режим польоту на ці вихідні. Пам'ятайте, що Instagram нікуди не дінеться, коли ви включите телефон в понеділок вранці.

Проводьте час на вулиці

Сезонна депресія — не жарти, тому вихід на вулицю особливо важливий в цю пору року. Здійсніть пішу прогулянку по району свого міста, який ви не досліджували раніше, або вирушайте в улюблений парк дихати лісовим свіжим повітрям.

Не відмовляйтеся від сніданку

Тепер вам необхідно виспатися і побалувати себе шалено смачним сніданком, який зробить ваш відпочинок схожим на відпустку. Отже, полежте в ліжку, поки не зголоднієте, а потім замовте в найближчому кафе смачний сніданок у вигляді млинців або сирників. Або навіть краще — переконайте кого-небудь принести вам сніданок у ліжко!

Купіть собі подарунок

Адже який відпочинок без сувеніра? Ви на це заслуговуєте!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини