Головна Новини Дозвілля хобі До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі
commentss НОВИНИ Всі новини

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі

Скільки б кішка не коштувала, її відданість не продається

9 грудня 2020, 23:14 comments4156
Поділіться публікацією:

Кішки з давніх-давен були домашніми улюбленцями та на сьогоднішній день існує безліч порід, від дворових кошенят до благородних королівських котів. До вашої уваги пропонуємо топ найдорожчих порід світу. 

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі

Російська блакитна

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 2

Кішка з голубою короткою шерстю, яка приємно відблискує на світлі. Добрі та слухняні, але іноді можуть демонструвати свій характер. Ця порода бере початок від котів давніх слов’ян та стала популярною півтора сторіччя тому, коли кошенята були вивезені за межі Росії. За легендою, ці тварини приносять в дім добробут, а коштують кошенята від 400 до 2000$.

Серенгеті 

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 3

Утворилася схрещуванням орієнтальної та бенгальської кішок наприкінці минулого сторіччя. Великі вуха, довгі ноги та плямистий окрас відрізняють цю породу від інших. Вага може досягати 12 кг.  Ці коти розумні, мирні та дуже полюбляють гратись. Придбати їх можна за 600-2000 умовних одиниць.  

Ельф 

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 4

Ці безшерсті кішки з вигнутими вперед вухами і справді нагадують казкових істот. Порода досить молода, вона була виведена у 2006 році від канадського сфінкса та американського керла. Коти дружні та віддані, а ціна за них стартує від 2000$.

Тойгер 

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 5

Великі за розміром коти, які своєю зовнішністю нагадують тигрів були виведені задля збереження тигрів в природі. Коти знамениті своїм характером та темпераментом, легко піддаються навчанню. Вага дорослих міні-тигрів досягає 10 кг, а ціна від 500 до 3000$.

Американський керл

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 6

Родом із Каліфорнії, коти з загнутими назад вухами, які нагадують маленькі ріжки. Цікавим фактом є те, що кошенята народжуються з прямими вухами, а закручуються вони вже потім.  Неймовірно віддані та грайливі, добрі та розумні кішки легко адаптуються за будь-яких умов. Віддати за представників породи доведеться від 1000 до 3000$.

Бенгальська кішка

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 7

Особливою рисою цієї породи, виведеної в США, є густа шерсть із забарвленням, як в леопарда. На диво, коти добрі та ніжні та не можуть довго протягнути без господаря. Ця порода полюбляє воду. Розумні та грайливі тварини часто залізають на плечі хазяїна і швидко пристосовуються до нових умов. Вартість 1000-4000 умовних одиниць.

Сафарі 

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 8

Виведені в 70-х роках для вивчення лейкемії, ці коти поєднують в собі дику зовнішність та домашній характер. Маса досягає 11 кг. Кажуть, що серед усіх гібридів Сафарі є найдобрішою. Окрім відданості та доброти цій породі властивий високий інтелект. 

Као-мані

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 9

Порода, що має довгий родовід, колись радувала представників королівських родин стародавнього Сіаму. Їм властива гладка білосніжна шерсть та яскраві різнокольорові очі. Порода є символом вдачі та достатку. Легко навчаються та йдуть на контакт. Придбати кішку можна за чималу суму, від 7 до 10 тисяч доларів. 

Чаузі

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 10

Схрещення дикої африканської та домашньої абіссінської кішок утворило дуже активних та товариських Чаузі. Коти з великими вухами та довгими ногами не терплять самотності та завжди шукають компанії. Вартість коливається від 8 до 10 тисяч умовних одиниць. 

Саванна 

До 40 тис. євро: 10 фото найдорожчих кішок - крім безумної ціни, вони ще й надзвичайно милі - фото 11

Найдорожча та найбільша за розміром порода. Ці коти мають плямисте забарвлення, високий зріст та неабиякий інтелект. Полюбляють людей, легко контактують, але потребують власний простір. Саваннам до вподоби водні процедури та прогулянки. Ціна кошенят залежить від класу та досягає 40 тис. $.

Раніше "Коментарі" писали про те, чому панди люблять кінський гній. Крім того, стало відомо, що до Дня домашніх улюбленців українські військові опублікували фото тварин з передової — вони надзвичайно милі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини