Головна Новини Дозвілля хобі Чому регулярна фізична активність потрібна кожному: 4 вагомі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому регулярна фізична активність потрібна кожному: 4 вагомі причини

Чому корисно регулярно внести активний спосіб життя

16 вересня 2021, 02:15 comments5027
Поділіться публікацією:

Медики давно відзначають, що займатися спортом і вести активне життя дуже важливо. І це не тільки для здоров'я і краси. Ні для кого не секрет, що фізична активність є ключовою для підтримання здоров'я і одним з кращих профілактичних заходів проти неінфекційних захворювань. Тому в МОЗ вирішили нагадати, чому не варто ігнорувати заняття спортом.

Чому регулярна фізична активність потрібна кожному: 4 вагомі причини

Спорт - фото з відкритих джерел

Чому корисно регулярно внести активний спосіб життя:

Користь для тіла. Помірні, але постійні заняття спортом дозволяють знизити високий артеріальний тиск, контролювати вагу, а також знизити ризики серцево-судинних захворювань, інсульту, діабету 2 типу тощо;

Спорт зміцнює опорно-руховий апарат, розвиває координацію руху, рівновагу і підвищує загальний тонус організму;

Знижуються ризики розвитку депресії і погіршення розумових здібностей, видаляється наступ деменції та поліпшується загальне самопочуття.

Спорт допомагає краще планувати свій день, виділяючи в ньому час і для приємного проведення часу.

Звичайно, фізичні навантаження відрізняються для людей будь-якого віку, стану здоров'я та рівня фізичної підготовки. Фахівці радять привчати дітей робити зарядку з дитинства, а дорослим не зайвим є поступове збільшення фізичних навантажень.

Краще в заняттях спортом ще й те, що не варто змушувати себе робити те, що не подобається. Є багато різних видів активності, які можуть приносити задоволення і користь саме вам, наприклад, регулярні прогулянки, поїздки на велосипеді, танці, йога або скандинавська ходьба.

Нагадаємо, жінки хочуть бездоганно виглядати, мати підтягнуту струнку фігуру і здоровий зовнішній вигляд. Яким спортом зайнятися дівчині, щоб поліпшити зовнішній вигляд і не нашкодити здоров'ю?





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ната

14 жовтня 2021, 19:03

Иногда хочется просто лечь и смотреть в потолок, или читать, или посмотреть, а то и поторговаться на Виолити, или просто поспать.


Новини