Головна Новини Дозвілля хобі Це тобі не стрибок з парашутом: п'ять найнезвичайніших викликів для справжнього чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Це тобі не стрибок з парашутом: п'ять найнезвичайніших викликів для справжнього чоловіка

У цьому світі є речі страшніші стрибка з парашутом або гри в регбі

10 жовтня 2020, 17:12 comments1540
Поділіться публікацією:

Перемогти дракона, взяти штурмом вежу, врятувати красуню... Кожен чоловік повинен бути готовим до подвигів. Це закладено в нашій крові. Але екстремальні види спорту, на кшталт скелелазіння, гонок або єдиноборств — це далеко не весь спектр випробувань, в яких чоловік може проявити себе. Сьогодні ми розповімо тобі про п'ять цікавих способах проявитися всю свою відвагу і вправність. Допоможе нам у цьому портал mport.

Це тобі не стрибок з парашутом: п'ять найнезвичайніших викликів для справжнього чоловіка

Незвичайні випробування для чоловіка

Омлет

Припиняй вечеряти пивом і сухариками. Починай потроху проявляти свої кулінарні здібності і готуй нормальну їжу. Почни з омлету — це найпростіше. Потім придумай щось ще.

Плавець

Навіть якщо ти не дуже любиш купання, навчитися плавати потрібно. Раптом доведеться врятувати кого-небудь?

Корова

Любиш молоко і при цьому жодного разу в житті не доїв корову? Це не настільки страшне заняття, як може здатися спершу. Парне молоко стане ще смачнішим, якщо ти добув його власними руками.

Пейнтбол

Права людини, закони і просто мораль забороняють вбивати. Але є безліч інших способів випустити пар. А пейнтбол ще й навчить працювати в команді, що стане в нагоді у житті.

Караоке

Кожен другий чоловік здатний на героїчні вчинки на кшталт підйому на круту скелю або гри в регбі. А заспівати в караоке слабо? Такий тест на мужність під силу далеко не кожному.

Зробиш це все — і тобі не буде рівних. Впевнені, таке оцінять і твої друзі, і твоя кохана. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять ключових правилах інтелігентного чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини