Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Який напій п'ють супермоделі, щоб бути стрункими
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій п'ють супермоделі, щоб бути стрункими

Доктор Ентоні Вільямс розповів про користь соку із селери, який вживають супермоделі, щоб бути стрункими та здоровими

26 серпня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Багато голлівудських знаменитостей дотримуються здорового способу життя і стежать за своїм раціоном. Щоб залишатися стрункими, здоровими та енергійними, вони п'ють сік із селери, про користь якого у своїй книзі розповів доктор Ентоні Вільямс.

Який напій п'ють супермоделі, щоб бути стрункими

Що п'ють супермоделі / Фото: JOSE SORIANO/UNSPLASH

Відомо, що цей напій припадає до смаку моделі Наомі Кемпбелл, практично всім ангелам Victoria's Secret, а також актрисам Дженніфер Еністон і Кейт Хадсон. На їх думку, селеровий сік — справжнє джерело молодості та краси. Можливо, це пов'язано з його багатим вітамінним складом, адже він містить вітаміни А, С, К, а також фолієву кислоту, калій, магній та інші корисні речовини, які підтримують роботу всього організму.

А за рахунок "негативної калорійності" сік також сприяє схудненню і поліпшенню травлення. В одному стеблі селери всього 10 калорій.

У своїй книзі "Порятунок печінки" Ентоні Вільямс зазначив, що сік із селери потрібно пити щодня, тому що він зміцнює імунну систему, підвищуючи захист організму, а також він знижує тиск, покращує кровообіг і сприяє відновленню тканин.

Нагадаємо, що шлях до стрункої та підтягнутої фігури може бути складним, але за допомогою правильних продуктів і напоїв позбутися зайвої ваги значно простіше і швидше. На своїй сторінці в Instagram лікар-нутриціолог Катерина Тихонова розповіла, який напій варто додати в раціон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому не можна пити газовану воду при схудненні. Для того, щоб успішно худнути, фахівці-дієтологи рекомендують суворо дотримуватися питного режиму, але не за допомогою води з бульбашками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини