Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як швидко позбутися від накопиченого «зимового» жиру
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко позбутися від накопиченого «зимового» жиру

Дієтолог-нутриціолог Аріна Скоромна розповіла, як швидко позбутися від жиру, набраного в зимовий період

14 травня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Після зими багато людей скаржаться на невелику надбавку у вазі. Так трапляється, це не привід для смутку, адже позбутися зайвих 2-3 кілограм можна без особливих зусиль. Дієтолог Аріна Скоромна розповіла, як швидко повернути себе в форму.

Як швидко позбутися від накопиченого «зимового» жиру

Як швидко позбутися зайвої ваги (фото з відкритих джерел)

Спеціаліст зазначила, що з настанням весни хочеться скоріше позбутися від "зимового" жиру і в цьому допоможе фізична активність. В ідеалі потрібно мінімум 20-30 хвилин в день приділяти швидкій ходьбі. Якщо мова йде про схуднення, то швидкість повинна бути 5-6 кілометрів на годину. Йти найкраще в гірку, щоб було задіяно більше м'язів і збільшилося навантаження на сідниці.

Також дієтолог наголосила, що тренування найкраще робити на природі, де свіже повітря або ж у фітнес-залі, тому що на вулицях міста може бути багато вихлопних газів, які поглиблюють проблеми з серцево-судинною системою і легенями.

Не варто забувати й про зручне взуття. Якщо не хочете, щоб під час швидкої ходьби ваші ноги не постраждали, тоді вибирайте правильні кросівки, які будуть добре підтримувати вашу стопу.

Нагадаємо, що щодня доросла людина повинна випивати близько двох літрів води, тому що вона приводить в тонус весь організм. А ще вода покращує обмін речовин, сприяючи схудненню. Дієтологи кажуть, що норма води в день залежить від вашої ваги. На 10 кг ваги — 2 склянки (400 мл) води. Але пам'ятайте, що неочищена водопровідна вода принесе швидше шкоду, ніж користь.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти з Університету Колорадо в Аншуце з'ясували, що звичайна вода може пригнічувати гормон вазопресин, підвищену норму якого можна побачити при ожирінні або діабеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини