Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як привести організм в норму після свят: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як привести організм в норму після свят: кілька корисних порад

Які продукти слід вживати після свят в першу чергу

4 січня 2021, 16:31
Поділіться публікацією:
Свята, особливо новорічні, це зоряний час для шкідливого харчування, яке сильно обтяжує наш шлунок. Саме тому нам вкрай необхідно після завершення свят знову повернутися до нормального харчування. Існує безліч способів зробити це, ми ж окреслимо головний напрямок, щоб ти знав, як діяти.
Після свят починай максимально налягати на фрукти та овочі, які сприяють травленню. Щоб знизити апетит, їж кисломолочні продукти. До речі, вони ж допоможуть очистити кишечник. Перевагу варто віддати продуктам з низьким вмістом жиру, але не повністю знежиреним.
Постарайся також трохи відпочити від солодкого, перш за все шоколаду і цукру, замінивши їх медом. Обмеження вживання випічки також не буде зайвим. Хліб краще їсти з житнього борошна, а від білого хліба і здоби поки утримайся.
Зменш споживання кави до однієї чашки в день — це допоможе організму впоратися зі зневодненням. Також відновити травлення допоможуть злаки та каші з них. Особливо зверни увагу на гречану кашу.
На зміну м'ясу хай тимчасово прийде риба, яку потрібно готувати в запеченому вигляді або варити на пару. Основну частину їжі вживай вранці та в обід, а вечерю зроби низькокалорійною і перенеси на більш ранній час.
Також не зайвим буде вживати частіше трав'яні відвари замість чаю й імбирний чай. Лимон буде відмінним доповненням.
Тепер ти знаєш, як повернутися в нормальний харчовий ритм після свят. Чим раніше ти це зробиш, тим більше твої печінка і шлунок будуть тобі вдячні. Також видання "Коментарі" розповість, чому здорове харчування — це запорука довголіття.

Як привести організм в норму після свят: кілька корисних порад

Як харчуватися після Нового року. Фото: LuxTopFit



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини