Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як прибрати «вушка» на стегнах: покрокова інструкція
commentss НОВИНИ Всі новини

Як прибрати «вушка» на стегнах: покрокова інструкція

Експерти розповіли, яких правил слід дотримуватися, якщо ви хочете в домашніх умовах позбутися від "вушок" на стегнах

29 квітня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

"Вушка", або жирові відкладення на зовнішній стороні стегна — проблема, з якою стикаються багато жінок. Але не варто засмучуватися, адже при правильному підході від них можна позбутися і поліпшити свою фігуру. Що для цього потрібно?

Як прибрати «вушка» на стегнах: покрокова інструкція

Як ефективно позбутися від "вушок" на стегнах / фото: Fotolia / Valua Vitaly

Експерти зазначають, що найчастіше "вушка" з'являються через зайву вагу, малорухомий спосіб життя або гормональний дисбаланс.

Щоб їх позбутися, насамперед потрібно переглянути свій раціон. Додайте в нього побільше овочів і фруктів, тому що вони містять багато вітамінів, макроелементів та антиоксидантів.

Перейдіть на каші, адже останні багаті на повільно засвоювані вуглеводи, які надають відчуття ситості на довгий час. Завдяки їм ви зможете їсти менше, а дефіциту калорій досягатиме легше.

Відмовтеся від смажених страв, віддайте перевагу продуктам, які приготовлені на пару або в духовці. Виключіть із раціону солодощі, випічку, перероблене м'ясо і фаст-фуд. І, звичайно ж, підтримуйте свій водний баланс, випиваючи не менше 1,5 л чистої води в день.

Крім цього, потрібно займатися спортом. Тому бігайте, гуляйте, танцюйте, нехай фізична активність стане невід'ємною частиною вашого життя. З особливим завзяттям працюйте над проблемною зоною.

Існують комплекси різних вправ, які допомагають впоратися з цим косметичним дефектом (присідання, махи, випади). Можна придбати хулахуп, який також допоможе позбутися від "вушок", покращуючи кровопостачання м'язів.

Ще експерти радять робити масажі, наприклад, антицелюлітний або баночний, щоб прибрати проблемну зону і підтягнути сідниці. Також можна спробувати обгортання. Регулярно їх роблячи, ви можете прибрати целюліт і зробити шкіру більш пружною.

Перед процедурою потрібно сходити в душ, щоб розпарити шкіру, потім нанести на неї скраб або скористатися жорсткою мочалкою. Після насухо витріть і нанесіть на шкіру антицелюлітний крем, замотайтеся харчовою плівкою, надіньте теплі штани і займайтеся своїми справами. Процедура повинна тривати не більше 1-1,5 години. Потім змийте засіб і розітріть тіло жорстким рушником.

Використовуючи усі ці процедури в комплексі, ви швидко позбудетеся від ненависних "вушок", підтягнете свою фігуру і зробите шкіру більш красивою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фрукт допоможе позбутися целюліту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини