Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Як почати займатися спортом і не нашкодити організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Як почати займатися спортом і не нашкодити організму

Для того, щоб уникнути проблем з опорно-руховою системою, початківцям спортсменам потрібно дотримуватися простих заходів обережності

18 вересня 2021, 21:41
Поділіться публікацією:

Фітнес — крута ідея, якщо ви хочете схуднути і довести своє тіло в порядок, а можливості піти в зал з тих чи інших причин у вас немає. Розповідаємо, як почати займатися спортом і не закинути справу на півдорозі. Фізична культура і правильне харчування в останні роки стали головними принципами життя для багатьох. Кожна розсудлива людина повинна розуміти переваги спортивного способу життя, пише maincream.

Як почати займатися спортом і не нашкодити організму

Спорт - фото з відкритих джерел


Для того, щоб уникнути проблем з опорно-руховою системою, початківцям спортсменам потрібно дотримуватися простих правил безпеки:


Перед інтенсивними заняттями варто освоїти техніку виконання вправ разом з тренером
Перед кожним тренуванням треба приділяти увагу розминці
Для захисту від перевантажень і травм рекомендується використовувати ортопедичні спортивні бандажі
Щоб тримати організм в тонусі, досить приділяти спорту від 30 до 60 хвилин в день. Для цього не потрібно тренуватися на останньому диханні і ставити рекорди. Щоденна помірне навантаження допоможе дати оптимальну кількість бадьорості і здоров'я.


Крім щоденних занять, можна поступово ввести невелику кількість вправ для силового навантаження. Кожна людина може вибрати щось зручне для себе: йогу, гімнастику, розтяжку, віджимання, прес, присідання. Ну і мабуть, одним з ключових моментів тут є мотивація. Тут не спрацює світла і чиста мрія бути струнким, здоровим. Ставте конкретні цілі, яка буде мотивувати вас працювати для її досягнення.


Нагадаємо, жінки хочуть бездоганно виглядати, мати підтягнуту струнку фігуру і здоровий зовнішній вигляд. Яким спортом зайнятися дівчині, щоб поліпшити зовнішній вигляд і не нашкодити здоров'ю? Ідеальний вид спорту для жіночого організму зміцнює і розвиває м'язи, суглоби і сухожилля, покращує роботу серця, очищає і зміцнює судини, стимулює вироблення жіночих гормонів, запобігає захворюванням репродуктивної системи, розкриває потенціал жіночого організму, підвищує гнучкість, спритність, витривалість.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини