Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Вчені виявили у пиві тисячі унікальних речовин: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені виявили у пиві тисячі унікальних речовин: про що йдеться

Пиво - це слабоалкогольний напій, що отримується спиртовим бродінням солодового сусла за допомогою пивних дріжджів, зазвичай з додаванням хмелю.

25 грудня 2022, 18:20 comments4047
Поділіться публікацією:

У світі налічуються тисячі сортів пива, що виробляється за унікальними технологіями. Любителі холодного пінного напою часто розповідають про його давнє походження та корисні властивості, проте варто пам'ятати, що вживання алкоголю завдає непоправної шкоди вашому здоров'ю.

Вчені виявили у пиві тисячі унікальних речовин: про що йдеться

Пиво/Фото з відкритих джерел

Варто зазначити, що німецькі вчені провели масштабне дослідження і зробили ретельний аналіз практично 500 сортів пива, що дозволило їм виявити в хмільному напоі майже сто тисяч унікальних речовин.

Повідомляється, що всього було досліджено 467 сортів пива, серед яких були найпопулярніші зразки із США, Латинської Америки, Європи, Африки та Східної Азії.

Дослідники виявили приблизно 7700 іонів з унікальними масами та формулами, включаючи ліпіди, пептиди, нуклеотиди, феноли, органічні кислоти, фосфати та вуглеводи, з яких близько 80% ще не описані у хімічних базах даних.

Оскільки кожна формула в деяких випадках може включати до 25 різних молекулярних структур, це більше 100 тисяч унікальних речовин.

Це відкриття стане основою створення нових молекулярних маркерів, необхідних для інспекції харчових продуктів. Про це заявив професор Мюнхенського технічного університету, який був куратором цих масштабних досліджень.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у Швейцарії зі дна озера вкрали елітний алкоголь: як це можливо. За словами представників компанії, крадіжку скоїли справжні професіонали, які використовували дороге обладнання та мали спецпідготовку.

Читайте також: Названо алкоголь, який робить людину агресивною. Надмірне вживання алкогольних напоїв завдає непоправної шкоди вашому здоров'ю. Однак існують такі види алкоголю, які роблять людину просто некерованою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

uuuu

25 грудня 2022, 18:35

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини