Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Продукт не рекомендовано в якості перекусу людям, що мають проблеми із зайвою вагою. Сушені яблука мають ряд протипоказань:
ФОТО: З відкритих джерел
1. Через високий вміст цукру сушка знаходиться під забороною для людей, які хворіють на цукровий діабет або ожиріння. В крайньому разі кількість уживаних сухофруктів необхідно строго обмежувати до пари часточок в тиждень.
2. Під час загострення виразкової хвороби також не рекомендується доповнювати раціон сушінням з яблук.
3. Великий вміст клітковини може не тільки піти на користь, а й викликати негативні явища: запори, діарею, метеоризм і спазми шлунку.
4. Висока калорійність продукту може посприяти набору зайвої ваги. Тому рекомендується регулювати калорійність їжі, що вживається.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що і Відомо, що в яблуках міститься багато вітаміну С, фолієвої кислоти, магній, заліза, а також клітковини, яка покращує роботу травної системи. Людям, що страждають від закрепів та інших проблем зі шлунком, рекомендується їсти яблука перед їжею, приблизно за пів години. Але не варто захоплюватися — для нормалізації травлення досить половинки середнього яблука або одного маленького. Експерти кажуть, що фрукт необхідно їсти разом з шкіркою, тоді він принесе максимум користі для здоров'я. Не варто переживати, якщо шкірка яблука натерта воском — її використовують для кращого збереження плодів і більш привабливого вигляду. Але віск використовується харчової, тому шкоди він не приносить. Однак здатний викликати алергічну реакцію. Якщо це сталося, тоді фрукти краще вживати без шкірки.
Обговорення
Новини
Поділіться своєю думкою!