Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Скільки калорій спалюють стрибки зі скакалкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки калорій спалюють стрибки зі скакалкою

Кількість спалених калорій залежить від ваги людини і інтенсивності тренування

24 червня 2020, 11:40 comments2189
Поділіться публікацією:

У гонитві за гарною і стрункою фігурою багато жінок виснажують себе жорсткими дієтами, погоджуються на болючі косметичні процедури, приймають сумнівні таблетки для схуднення, навіть не здогадуючись, що привести тіло у форму можна завдяки звичайним стрибкам зі скакалкою.

Скільки калорій спалюють стрибки зі скакалкою

Експерти кажуть, що стрибки зі скакалкою дуже корисні для здоров'я, адже вони прискорюють обмін речовин, підвищують витривалість, покращують роботу серцево-судинної та дихальної систем. Крім кардіонавантаження такі стрибки приводять в тонус велику кількість м'язів у всьому тілі: м'язи ніг, рук, сідниць, плечей, живота і спини.

Якщо порівняти такі стрибки з іншими активними видами спорту, то за енерговитратами вони випереджають біг, їзду на велосипеді, плавання, заняття аеробікою і гімнастикою. Стрибки зі скакалкою — оптимальне співвідношення ціна-результат для спалювання жиру Енерговитрати під час скіппінгу у кожної людини будуть відрізнятися. Це залежить від:

- початкової ваги людини;

- різновиду стрибків, що використовуються під час тренуваннь;

- звичного способу життя, харчування.

Витрата енергії при заняттях скіппінгом залежить від часу, який приділяється тренуванню. В середньому за 10 хвилин стрибків людина з масою тіла в межах 60-70 кг спалює 115 ккал, за 30 хвилин — близько 300 ккал, що в 4-5 разів перевищує енерговитрати під час ходьби.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки калорій можна спалити завдяки плаванню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини