Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Сім рецептів здорового життя від відомого мільярдера
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім рецептів здорового життя від відомого мільярдера

Павло Дуров ділиться секретами свого успіху і дає поради щодо здорового способу життя

10 жовтня 2020, 19:22
Поділіться публікацією:

Багато з нас мріють про те, щоб почати здоровий спосіб життя. При цьому вони або не можуть наважитися почати, або не знають, що для цього потрібно. Звичайні поради, які можна знайти в Інтернеті, рідко викликають довіру. Але ось послухати думку людини, яка чогось досягла у цьому житті — це цілком допустимо. Користувачка Facebook Tatiana Grinuova ділиться секретами здорового життя від відомого підприємця і мільярдера Павла Дурова.

Сім рецептів здорового життя від відомого мільярдера

Павло Дуров ділиться секретами

1. Уникайте алкоголю. Звичайно, іноді можуть мати місце винятки, але в цілому алкоголь шкодить здоров'ю людей і робить їх візуально старше.

2. Багато спи. Сон — це час для відновлення твого тіла. Зверни увагу, що недосипання в будні дні не може бути компенсоване пересипанням у вихідні.

3. Не переїдай. Через надмірну вагу люди виглядають старше і схильні до багатьох хвороб. Цілком можна їсти двічі на день протягом 6-годинного вікна або один раз в день, уникаючи перекусів. Їсти три рази в день і більше — це просто звичка, не найкраща.

4. Вправи. Помірні, але регулярні вправи роблять людей здоровішими і вони довше живуть. Найкраще — це гуляти, кататися на велосипеді, плавати і працювати з не дуже важкою вагою.

5. Контроль стресу. Є ментальні звички, які допомагають. Наприклад, віра в те, що все відбувається на краще. Стоїчні методи, такі як візуалізація і взагалі ігнорування, теж працюють. Особливо допомагає життя поруч з природою.

6. Не їжте м'ясо, принаймні не всі його види. Червоне м'ясо — це те, чого уникає більшість людей, які виглядають молодшими за свій вік.

7. Живіть на самоті. Багато молодих на вигляд чоловіка середнього віку більшу частину свого життя жили одні. Це може бути результатом їх незалежності від моделей сну, їжі, поведінки іншої людини. Або це просто кореляція, і люди, незалежні від хворих соціальних норм, також є незалежними у своєму особистому житті.

Можливо, ці поради підійдуть саме тобі. Хоча людська душа — темний ліс, і ніколи не знаєш про те, який шлях виявиться правильним саме для тебе. Також видання "Коментарі" розповість, як людям у віці уберегтися від стресу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини