Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Шість корисних гаджетів для веганів
commentss НОВИНИ Всі новини

Шість корисних гаджетів для веганів

Використовуючи кухонні гаджети, ви урізноманітите харчування і зменшіть витрачання часу на кухні

25 вересня 2020, 00:18
Поділіться публікацією:

Як би ви не харчувалися, яких би принципів не дотримувалися, головне — отримувати необхідні вітаміни і мікроелементи в потрібній кількості. Тому харчування повинно бути різноманітним. РБК Стиль розповідає про гаджети, які полегшать приготування страв для тих, хто не вживає м'яса.

Шість корисних гаджетів для веганів

Джерело: tsn.ua

Апарат для приготування рослинного молока

Звичайно, рослинне молоко можна приготувати і вручну. Для цього потрібен блендер, сито для проціджування і багато вільного часу. Але можна скористатися досягненнями технічного прогресу і заощадити час і сили.

В сучасні апарати для рослинного молока необхідно тільки засипати ті продукти, з яких ви хочете зробити напій, залити водою і і натиснути на кнопку. Решту кухонний гаджет зробить за вас — вам залишиться тільки випити.

Мороженица

Навіть якщо самий родючий сезон в році добігає кінця, це не означає, що кількість ягід, фруктів і овочів має скоротитися в вашому раціоні. Потрібно всього лише їх заморозити. А, наприклад, із заморожених ягід, фруктів і овочів круглий рік можна робити сорбети. Звісно, можна обійтися блендером і формочками, але з з використанням морожениці такий десерт виходять більш однорідним. Вам потрібно лише завантажити необхідні складові і натиснути на кнопку, а апарат візьме на себе заморозку і рівномірне перемішування.

Прес для масла

Гарне рослинне масло повинно бути свіжим. В процесі зберігання воно не тільки поступово втрачає смак і аромат, але і окислюється, через що стає навіть шкідливим. Такі масла, як соняшникова, олівкова зіпсуватися не встигнуть, а от мати під рукою щось незвичайне з з яскравим смаком і ароматом хочеться. В такому випадку має сенс готувати олію самостійно, тим більше що з електричними пресами для масла це не складніше, ніж приготувати сік.

Млин

Борошно, особливо грубого помелу, може також швидко зіпсуватися як і олія. А решта видів борошна, крім пшеничного, незважаючи на дешевизну круп, б'ють по кишені. Електричні ж млини дуже прості в догляді, годяться для подрібнення не тільки пшениці і жита, а й кукурудзи, рису, гречки, солі, трав, спецій, кавових зерен. Деякі моделі об'єднують в собі відразу два гаджета: млин і зернодавілку для приготування свіжих пластівців з вівса, гречки та інших продуктів.

Скороварка

Бобові — основне джерело білка для тих, хто відмовився від їжі тваринного походження. Але вони мають істотний недолік — для приготування бобів витрачається багато часу. Скороварка скорочує цей час в 2-3 рази за рахунок того, що продукти готуються під тиском вище атмосферного. Мультиварки-скороварки можуть працювати з тиском і без нього і стануть в нагоді для різних рецептів.

Меланжер

Горіхову і арахісову пасту, шоколад, халву досить складно приготувати в звичайному блендері, адже більшості моделей не під силу подрібнити продукти настільки, щоб в результаті виходили однорідна кремова маса. Допоможе меланжер. У ньому вбудовані жорна, за допомогою яких він подрібнює продукти.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, дівчинка протягом восьми років свого життя харчувалася одними чіпсами і хлібом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини