Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Сексапільна ринг-герл UFC вбила фанатів оголеним фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексапільна ринг-герл UFC вбила фанатів оголеним фото

Дівчина і раніше не соромилася демонструвати публіці свої шикарні форми

14 травня 2021, 03:35
Поділіться публікацією:

Ринг-герл UFC Брітні Палмер, на яку в Instagram підписано 1,1 мільйона користувачів, порадувала фанатів сверхоткровенним знімком.

Сексапільна ринг-герл UFC вбила фанатів оголеним фото

Брітні Палмер (фото з відкритих джерел)

Американка опублікувала в соціальній мережі кадр, на якому вона постала оголеною по пояс, тримаючи в руці бюстгальтер, який прикривав груди.

"Освоєння мистецтва роздягання", — прокоментувала фото Брітні. "Така гаряча", "Відпусти вже його", "Сподіваюся, залишишся ще надовго в UFC", "Чудова", "Відмінний кадр", "Краща", — відреагували на пост фанати.

Сексапільна ринг-герл UFC вбила фанатів оголеним фото - фото 2


Дівчина і раніше не соромилася демонструвати публіці свої шикарні форми.


Сексапільна ринг-герл UFC вбила фанатів оголеним фото - фото 3

Як повідомляли раніше Популярна модель Кайлі Дженнер, яка нещодавно показала, як виглядає без косметики, вразила новим хижим чином. Знаменитість "перевтілилася" в кобру і захопила своїх шанувальників. Нові фотографії модель показала на своїй сторінці в Instagram. Бізнес-вумен позувала в обтягуючому комбінезоні коричневого кольору і сексуальному боді темно-зеленого відтінку зі зміїним принтом. Її костюм був дуже "гарячим" і відмінно підкреслював всі її принади.

Свій хижий образ Кайлі Дженнер доповнила яскравим макіяжем з виразними чорними стрілками і "зміїним" артмалюнком на вилицях, а також прозорим взуттям на невеликому каблуці. Волосся модель залишила розпущеним і одягла убір, що нагадує голову небезпечної змії, на якій виднілися гострі і довгі ікла. Зйомка проходила серед дзеркал і латексних штор з анімалістичним принтом. Шанувальники були в захваті від нової фотосесії Кайлі, її пост за добу зібрав понад 6 мільйонів лайків і безліч приємних коментарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини