Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Почни вже сьогодні: 5 вагомих причин зайнятися йогою
commentss НОВИНИ Всі новини

Почни вже сьогодні: 5 вагомих причин зайнятися йогою

Йога - це не просто спорт

22 жовтня 2020, 17:17
Поділіться публікацією:

Йога останні кілька років залишається незамінним і популярним заняттям серед багатьох знаменитостей. Так чому ж цей вид фізичного навантаження комусь припав до душі, а інші ніяк не можуть зрозуміти, в чому ж полягає його секрет. Видання newsyou розповідає про декілька вагомих причин, чому варто почати займатися йогою.

Почни вже сьогодні: 5 вагомих причин зайнятися йогою

5 вагомих причин зайнятися йогою. Фото: unsplash

Головна особливість йоги — навчитися поєднувати розумову діяльність і фізичні тренування. Ця практика якраз і створена для того, щоб досягти максимальної гармонії зі своєю душею і тілом.

Другий плюс йоги полягає в тому, що нею можна займатися в абсолютно будь-якому віці. Зараз так багато існує стилів і технік, що кожен може вибрати ту практику, яка найбільше йому підходить.

Йога допомагає розвинути силу і гнучкість, адже багато поз активують більшість різних областей нашого тіла.

Йога допомагає впоратися зі стресом, тому що важливо не тільки правильно виконувати вправи, але і стежити за своїм диханням. І як тільки людина навчитися це робити, то відчує приємне розслаблення і задоволення.

Йогою можна займатися практично в будь-якому місці, адже все, що для цього потрібно — зручний одяг і килимок (не обов'язково). Головне, звичайно ж, це ви самі і 15-20 хвилин вільного часу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чим корисна йога з тваринами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини