Головна Новини Дозвілля ЗСЖ П'ять способів виглядати молодшим: рецепти для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять способів виглядати молодшим: рецепти для чоловіків

Наперекір віку, ти завжди можеш виглядати на всі сто

6 листопада 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

З роками молодше ми не стаємо. Час бере своє і ми стаємо все менш молодими та привабливими. Але в наших силах уповільнити процес старіння і сьогодні ми розповімо тобі, що для цього потрібно зробити. Звичайно, доведеться потрудитися, але ми впевнені, ти впораєшся.

П'ять способів виглядати молодшим: рецепти для чоловіків

Рецепти молодості для чоловіків

Духи

Жінки будуть асоціювати з тобою певний аромат, якщо будеш використовувати одні й ті ж парфуми. Експерти рекомендують синхронізувати аромати усього твого банного приладдя, включаючи мило, шампунь, гель і одеколон.

Обід

Приготуй собі обід на роботу, не лінуйся. Це займе лише кілька хвилин часу, але ти зекономиш на сотнях калорій. Крім того, виглядати ти будеш, стрункішим, красивішим, і головне — молодшим.

Віджимання

Віджимайся від підлоги вранці. Це прекрасне кардіотренування, яке зміцнює біцепси, трицепси, прес, плечі, серце. Крім того, віджимання не гірше будь-якої кави приведе тебе до тями після сну.

Голися

Якщо не росте борода, то голися. Дрібна колюча щетина буде тільки дратувати жінок. А тобі може додавати віку замість авторитету. Заведи звичку голитися раз на декілька днів і станеш ще красивішим і молодшим.

Сніданок

Твій організм — машина. Заправляй її паливом з самого ранку, і тоді вона буде працювати по повній. Для цього дізнайся більше про кращі страви на ранок і про способи їх приготування.

Дотримуючись цих порад, ти будеш виглядати набагато молодшим і зможеш вразити  друзів, родичів і кохану своєю неймовірною енергією. Також видання "Коментарі" розповість, як зберегти молодість після 40 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини