Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Минтай допоможе схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Минтай допоможе схуднути

Минтай - це дієтична риба. Вона володіє низькою калорійністю, але в той же час білка в ній міститься стільки ж, скільки в м'ясі

27 січня 2021, 01:50
Поділіться публікацією:

Регулярне вживання в їжу риби сприяє зміцненню судин і серцевого м'яза, підвищує імунітет — більше не доводиться страждати від сезонних застуд. Крім того, минтай — ідеальна їжа для прихильників здорового способу життя. Його вживання кілька разів на тиждень покриває потребу людини в йоді та інших корисних речовинах.

Минтай допоможе схуднути

Минтай (фото з відкритих джерел)

Крім цього, минтай — ідеальна їжа для тих, хто мріє скинути зайву вагу, оскільки ця риба сімейства тріскових містить всього 1 грам жиру на 100 грамів продукту, при цьому вміст білків — 16 грам. Калорійність філе минтая дуже низька — всього 70 ккал.

При цьому слід пам'ятати, що калорійність печінки минтая — понад 500 ккал на 100 грам продукту! Половина її маси — жир. Тому її рекомендована норма на прийом становить не більше 20 грам в день. Однак, крім жиру, вона містить вітамін D, вітаміни В2, В9, Е і такі важливі мінерали, як мідь і залізо.

Нагадаємо, якщо ви додасте в свій щоденний раціон різноманітні продукти, які багаті поживними речовинами вуглеводи, ви, швидше за все, помітите прилив енергії і настрою. Дієтологи назвали продукти, які рекомендується вживати щодня, щоб зарядити свій організм енергією.

Дієтологи наголошують, що солодка картопля містить велику кількість поживних речовин, в тому числі і клітковину. Особливо вражає вміст вітаміну А (понад 400% від денної норми) і вітаміну С (майже 40% від денної норми). Крім того, вміст клітковини в солодкій картоплі допомагає довше зберігати відчуття ситості. Також клітковина виводить токсини з організму і підтримує роботу кишечника.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://goodfish.by/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

29 січня 2021, 09:31

Натуральные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини