Головна Новини Дозвілля ЗСЖ 20 присідань на день: чи буде користь від таких вправ
commentss НОВИНИ Всі новини

20 присідань на день: чи буде користь від таких вправ

Присідання - одна з базових і простих вправ

30 березня 2021, 11:15 comments1268
Поділіться публікацією:

Якщо хочете прокачати свої сідничні м'язи та м'язи ніг, тоді варто почати з присідань — одного з основних базових вправ. Але скільки потрібно присідати в день, щоб був помітний результат?

20 присідань на день: чи буде користь від таких вправ

Що буде якщо присідати 20 разів в день / фото: liderina — stock.adobe.com

Фітнес-тренер Станіслав Вахрушев зазначає, що все залежить від фізичних даних людини. Якщо ви ведете малорухливий спосіб життя і рідко займаєтеся фізичною активністю, тоді ви помітите результат при регулярному присіданні, навіть якщо це буде всього 20 присідань в день. Інша справа, коли ви регулярно займаєтеся спортом, тоді при таких незнатних навантаженнях помітних результатів чекати не варто.

Експерт зазначив, що 20 присідань кожен день будуть ефективні до тих пір, поки організм не адаптується до фізичного навантаження. На це може знадобитися кілька тижнів, а потім вам потрібно буде збільшити навантаження. Потрібно буде додати нові елементи, вправи, міняти тип занять і т. д.

Щоб присідання більш ефективно "прокачували" ваше тіло потрібно робити періодизацію навантажень, тренуватися за допомогою різного спортивного обладнання, збільшувати обсяг. Але щоб зберігати прогрес, потрібно буде поступово збільшувати інтенсивність тренувань, адже організм з часом пристосовується до будь-якого навантаженні.

Нагадаємо, якщо ви активно вирішили зайнятися поліпшенням своєї фігури, то слід знати, що одних фізичних навантажень недостатньо для досягнення ефективного результату. Потрібен системний підхід до тренувань. Як його правильно організувати?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як мотивувати себе не припиняти тренування: чотири важливих поради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини