Головна Новини Дозвілля ЗСЖ 5 міфів про Макдональдс, у які ви досі вірите
commentss НОВИНИ Всі новини

5 міфів про Макдональдс, у які ви досі вірите

5 найвідоміших чуток про компанію «Макдональдс», які за фактом є міфом.

17 листопада 2020, 12:40
Поділіться публікацією:


5 міфів про Макдональдс, у які ви досі вірите

Фото: losangeles.zagranitsa

Дешевий замінник м'яса в Чікен Макнаггетс

Суть цього міфу криється в тому, що Чікен Макнаггетс роблять з таємничої рожевої субстанції. Але це абсолютна брехня — насправді нагетси робляться з курячих грудок — і ніякого замінника м'яса. Більш того, в Чікен Макнаггетс немає ніяких штучних добавок або барвників. Не так давно "Макдональдс" вніс зміни в рецепт, так що тепер нагетси не містять навіть ніяких штучних консервантів. За фактом, замовляючи порцію Чікен Макнаггетс, ви отримаєте порцію приготованих курячих грудок.

"Макдональдс" використовує не 100% яловичину

Міф з'явився на початку 2000-х років, коли недовіра до великих корпорацій була дуже високою. Стверджувалося також, що такі корпорації, як "Макдональдс" використовують дешеві замінники для приготування своїх страв, щоб знизити витрати. Правда в тому, що "Макдональдс" дійсно використовує 100% яловичину у своїх бургерах, а єдиними добавками є сіль та перець.

Біг Мак не псується через консерванти

Джерелом таких чуток стали фейкові статті та фотографії. Правда в тому, що будь-яка їжа з "Макдональдса" псується, як і будь-яка інша. Якщо залишити Біг Мак без упаковки, він просто висохне. Це стосується будь-якого іншого бургера.

Свинячий жир у м'якому морозиві

Відповідно до цього міфу, м'яке морозиво, яке ми купуємо в "Макдональдс" насправді не містить молока, а містить свинячий жир або будь-який інший тваринний жир. Ці чутки поповзли з тієї причини, що офіційно "Макдональдс" не використовує слово "морозиво" для подібних продуктів. Але факт залишається фактом — у всьому м'якому морозиві, яке продається в цій мережі, основним інгредієнтом є саме молоко.

У подвійній МакМаффін додаються заморожені яйця

Якщо ви коли-небудь купували подвійний МакМаффін на сніданок, ви напевно помічали, наскільки ідеально круглими є яйця посередині. Через це зародився міф, що "Макдональдс" використовує заморожені яєчні диски в цьому ситному сніданку. Але правда в тому, що кожен подвійний МакМаффін містить свіжі яйця, а круглі вони тому, що "Макдональдс" використовує спеціальну круглу форму для їх приготування. Це робиться для того, щоб яйце було такої ж форми, як і сендвіч. Більше ніж 85% постачальників, продукти яких використовує "Макдональдс" є фермерськими господарствами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини