Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Клопотенко поділився новим рецептом Олів'є (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Клопотенко поділився новим рецептом Олів'є (ВІДЕО)

Клопотенко поділився авторським рецептом на YouTube

19 грудня 2022, 20:50 comments1375
Поділіться публікацією:








Улюбленого салату ніколи не багато  в той час, коли не за горами новорічне свято. Українці знають  чимало рецептів, щоб зробити  улюблений олів’є  -як класичні, так само  й альтернативні. Щоб подивувати друзів  незвичним, але смачним олів’є, потрібно приготувати його за рецептом Євгена Клопотенка.

Клопотенко поділився новим рецептом Олів'є (ВІДЕО)

Євген Клопотенко (фото з відкритих джерел)

Відомий кулінар пропонує  авторський рецепт на YouTube.

Складники:  250 г печериць, 1 ст. л. рослинної олії, лавровий лист, 3 горошини запашного перцю, 400-500 г курки (2 курячі філе), 4 шт. яйця (відварених круто) 1 банка зеленого горошку горошок (консервованого)4 шт. солоних огірків, 3 шт. картоплі (відвареної у мундирі), 2 шт. моркви відвареної,  3 ст. л. майонезу домашнього, сіль і перець за смаком

Як готувати:

Помиті гриби, политі олією, покласти  до форми, щоб  запекти. Перед тим, їх ще потрібно посолити. Запікати печериці потрібно 20 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів

Три картоплини  маємо зварити в мундирах, потім очистити та порізати кубиками. Моркву теж потрібно відварити, очистити та порізати.

Філе курки варимо 25 хвилин в сотейнику, як вода закипить, перед тим посоливши  воду та додавши туди лавровий лист та  кілька горошин запашного перцю. Варені яйця слід теж порізати кубиками.

 Потім слід порізати кубиками охолоджене куряче м'ясо та гриби. Так само покраяти  солоні огірки.

 Всі складники потрібно змішати в салатниці, додати консервований горошок, заправити улюблену страву домашнім майонезом. Посолити  та поперчити за смаком.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Клопотенко кличе до своїх закладів українців зігрітися та зарядити телефони.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини