Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Качаємо прес на турніку: найбільш ефективні вправи
commentss НОВИНИ Всі новини

Качаємо прес на турніку: найбільш ефективні вправи

Спеціальні вправи на турніку допоможуть зігнати жирок, зібраний під час карантину

10 червня 2020, 15:41 comments1241
Поділіться публікацією:

Багато хлопців і чоловіків, як тільки потепліло, вирвалися на спортивні майданчики. Бруси, турніки, лавки для пресу і багато іншого тепер повністю в їх розпорядженні. Хтось приводить себе у форму після весни, пережитої дома, хтось починає готуватися до серйозних змагань, а у когось свої власні далекосяжні цілі. У будь-якому випадку, представникам всіх цих категорій напевно потрібен міцний прес. Сьогодні ми розповімо тобі, як його можна ефективно накачати за допомогою турніка.

Качаємо прес на турніку: найбільш ефективні вправи

Велосипед

По черзі піднімай коліна, але без пауз. Як тільки одна нога досягне верхньої точки, одразу ж починай рухати іншою. Зроби 25-30 таких вправ. Ця вправа також на тренування косих м'язів живота.

Почергові підйоми колін

Піднімай до грудей тільки одну ногу: спочатку ліву, потім праву (порядок не має значення). Зроби 12-15 повторень на кожну сторону. Це вправа на тренування косих м'язів живота.

Жаба

Зігни ноги в колінах і тягни їх як можна вище, намагаючись підняти до підборіддя. Провиси в такій позі до тих пір, поки не відчуєш печіння в м'язах, повільно опусти ноги. Повторіть 20 разів.

Одночасний підйом колін

Піднімай коліна до грудей (настільки високо, наскільки можеш) 12-15 разів. Це вправа в основному для нижнього преса. Потім відразу переходь до наступної вправи або відпочинь 30 секунд.

Ці вправи дуже швидко забезпечать тебе сталевим пресом. Головне — не лінуйся. Також видання "Коментарі" розповість про прості вправи для ранкового кардіо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини