Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Хлопець віджимався по 100 разів на день протягом року: що з цього вийшло (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець віджимався по 100 разів на день протягом року: що з цього вийшло (фото)

Він зважився на випробування, щоб подивитися, як зміниться його тіло

25 вересня 2020, 18:55 comments6191
Поділіться публікацією:








Хлопець, якого звуть Джек Кленсі, вирішив кинути собі виклик і взяти участь у фітнес-челленджі. Правило участі всього одне — віджиматися кожен день не менше 100 разів, передає видання apostrophe.

Хлопець віджимався по 100 разів на день протягом року: що з цього вийшло (фото)

Хлопець цілий рік віджимався по 100 разів на день. Фото: unsplash

Джек хотів зрозуміти, як нове випробування вплине на його фізичну форму, але результат, який він побачив, перевершив всі його очікування. Протягом багатьох років у хлопця були проблеми із зайвою вагою — цифра на вагах досягала позначки 135. Він пробував різні дієти і походи в спортзал, але особливих результатів це не приносило. Тоді ж Джек зважився на цей експеримент — втрачати йому було нічого.

Через рік хлопець поділився дивовижним результатом на своєму каналі. Він розповів, що спочатку це було досить важко, але через деякий час він почав звикати до фізичних навантажень. Також Джек додав, що щоденні віджимання допомогли йому не тільки скинути зайву вагу, але і підвищити свою самооцінку і витривалість.

Хлопець віджимався по 100 разів на день протягом року: що з цього вийшло (фото) - фото 2

А для тих, хто зважиться на щось подібне, блогер радить відповідально до цього підійти, адже дуже важливо дотримуватися правильного балансу між тренуваннями і відновленням сил. Відпочинок не менш важливий, ніж сам спорт, тому що тільки тоді ви зможете отримати максимальний результат, ділиться Джек.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Вона ставала все вибагливіше": дівчинка вісім років харчувалася лише чіпсами і хлібом (фото).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини