Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Допоможи собі сам: головні правила самостійного масажу шиї
commentss НОВИНИ Всі новини

Допоможи собі сам: головні правила самостійного масажу шиї

Поради для тих, хто проводить за комп'ютером дуже багато часу

31 липня 2020, 16:22 comments1252
Поділіться публікацією:

Тривала робота за комп'ютером може викликати біль у шийно-комірцевій зоні. Зіткнувшись з цією проблемою на початкових етапах, ти можеш допомогти собі сам. Як? Зробити самомасаж шиї. Що потрібно робити нам розповість портал mport.

Допоможи собі сам: головні правила самостійного масажу шиї

1. Починається все з погладжувань тильної сторони шиї — однією або обома руками, які, щільно притискаючись долонями до масажованої частини, переміщуються від межі волосяного покриву в напрямку спини і плечового суглоба.

2. Далі масаж триває прийомом вичавлювання, який виконують ребром долоні, або подушечкою великого пальця на протилежній стороні шиї.

3. Потім настає черга кругових розтирань, при яких чотири пальці круговими рухами переміщуються по лінії потиличної кістки від одного вуха в напрямку іншого, аналогічне розтирання може виконуватися і двома руками, що рухаються назустріч один одному.

4. Після виконується розтирання в області шийних хребців. Рухи виробляються від волосяного покриву уздовж хребців у бік спини.

5. Потім слідує щипцеподібне розминання, при якому м'язи шиї захоплюються подушечками пальців, розминаються та одночасно зміщуються у напрямку чотирьох пальців. Як правило, при розминанні права рука обробляє ліву сторону і навпаки.

6. На завершення самомасажу задньої частини шиї робиться погладжування.

Також видання "Коментарі" розповість про кілька секретів масажу прелюдії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини