Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Цей напій провокує накопичення жиру в животі
commentss НОВИНИ Всі новини

Цей напій провокує накопичення жиру в животі

Причин може бути багато, і не всі вони пов'язані з порушенням харчової поведінки

15 грудня 2021, 03:45
Поділіться публікацією:

Навіть при активних заняттях фітнесом є ділянки тіла, які найгірше піддаються опрацюванню. У тому числі – низ живота чи, як його ще називають, " нижній прес " . Причин може бути багато і не всі вони пов'язані з порушенням харчової поведінки. Однак найчастіше формування жиру відбувається саме через неправильний спосіб життя. Особливо це проявляється у тих, хто регулярно заїдає стреси жирною калорійною їжею та запиває смачними напоями, пише today. Дієтологи відзначили, що насамперед слід забути про солодкі газовані напої, тому що в них міститься багато цукру та калорій, але при цьому немає жодних корисних поживних речовин. Також у газовану воду часто додають фруктозу, яка, за словами дієтолога, при вживанні у великих кількостях перетворюється печінкою на жир, що може призвести до збільшення відсотка вісцерального жиру в організмі.

Цей напій провокує накопичення жиру в животі

Здоров'я (фото з відкритих джерел)

А ще, де ви накопичуєте жир – на стегнах та плечах чи животі – залежить від спадковості. При цьому підшкірний жир, що накопичується в руках і ногах, абсолютно нешкідливий для здоров'я, а ось вісцеральний може бути смертельно небезпечним.

Нагадаємо, про жирування — проблема сучасного суспільства, яка може бути спричинена різними факторами. Але якщо ви хочете знизити ризик розвитку захворювання та покращити самопочуття, тоді додайте в раціон один простий продукт. Вчені з Університету Західного Онтаріо з'ясували, що у складі солодких апельсинів та танжеринів (сорт мандарину) міститься молекула нобілетину, яка суттєво скорочує ймовірність появи ожиріння.

І, відповідно, захищає від діабету та серцевих проблем. Експерти зазначили, що вживання апельсинів можна порівняти із прийомом сильних лікарських засобів для захисту серця та судин. Але для досягнення такого результату людині потрібно вживати близько 2,5 склянки натурального апельсинового соку на день. Такі висновки вчені зробили з посиланням на результати експерименту з лабораторними гризунами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини