Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Зірка Marvel потрапив у страшну ДТП і перебуває в реанімації (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка Marvel потрапив у страшну ДТП і перебуває в реанімації (ФОТО)

Наразі зірковий голлівудський актор знаходиться у відділенні інтенсивної терапії. Йому провели кілька операцій, проте його стан оцінюється як тяжкий.

5 січня 2023, 01:35
Поділіться публікацією:

Днями стало відомо про те, що відомого американського актора, дворазового номінанта на премію "Оскар", виконавця ролі одного з месників "Соколиного ока" у фільмах Marvel Джеремі Реннера було доставлено в реанімацію в критичному стані.

Зірка Marvel потрапив у страшну ДТП і перебуває в реанімації (ФОТО)

Marvel / Фото з відкритих джерел

Відомо, що 51-річний актор потрапив під снігоприбиральну машину в неділю, 1 січня, після того, як на штат Невада (США) обрушився сильний снігопад.

Актор вийшов на заднє подвір'я свого котеджу і почав розчищати приватну під'їзну доріжку від снігу, щоб родичі, які гостювали в нього на новорічні свята, змогли поїхати додому. Раннер залишив ратрак (спеціальний транспортний засіб для прибирання снігу на гусеничному ходу) без нагляду і вийшов з кабіни. Саме в цей момент снігоприбиральна машина покотилася на нього. Актор намагався повернутися до кабіни, проте отримав серйозні травми грудної клітини та ніг, а також втратив багато крові.

У вівторок Раннер поділився у соцмережах фотографією з лікарні та передав усім своїм шанувальникам полум'яний привіт, при цьому подякувавши всім "за підтримку та любов".

Зірка Marvel потрапив у страшну ДТП і перебуває в реанімації (ФОТО) - фото 2

Повідомляється, що потерпілого доправили до лікарні у критичному стані повітряним шляхом. На даний момент Раннер вже переніс кілька операцій і продовжує перебувати у відділенні інтенсивної терапії. Про нього піклуються його рідні та близькі.

Варто зазначити, що влада штату Невада заявила, що актор не перебував у стані алкогольного сп'яніння, а подія — це "трагічний нещасний випадок".

Раніше "Коментарі" писали, що Том Круз показав, як виконує смертельні трюки для нового фільму (ВІДЕО). Голлівудський актор зізнався, що подібне йому довелося робити вперше і це був незвичайний досвід.

Читайте також: Відомий американський гонщик загинув страшною смертю. У відомого гонщика, спортсмена, бізнесмена та шоумена залишилися дружина та троє дітей. Рідні та близькі загиблого попросили фанатів та журналістів "залишити їх у спокої і не копатися в його приватному житті".

Зірка Marvel потрапив у страшну ДТП і перебуває в реанімації (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини