Головна Новини Дозвілля фільми і серіали З'явився трейлер першого українського фільму, який купив Голлівуд
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився трейлер першого українського фільму, який купив Голлівуд

Фільм "Let It Snow" з Іванною Сахно став першою українською стрічкою, яка вийде в широкий прокат в Голлівуді

24 липня 2020, 10:44 comments1041
Поділіться публікацією:








В мережі з'явився трейлер до українського трилера "Let It Snow" ("Хай іде сніг"). Це перший український фільм, права на який придбала голлівудська компанія Lionsgate — один з найвідоміших дистриб'юторів у світі. У широкий прокат у США стрічка вийде 22 вересня 2020 року. 

З'явився трейлер першого українського фільму, який купив Голлівуд

Фото: Офіційний постер "Let It Snow"

Головну роль в стрічці зіграла голлівудська акторка українського походження Іванна Сахно. За сценарієм вона сноубордистка, котру намагається спіймати божевільний переслідувач. І це не просто спроба убивства. Переслідувач ніби грає зі своєю жертвою в криваву гру, шанси вижити в якій мінімальні. Усі події розгортаються високо в горах і починаються з того, що головну героїню під час спуску з гори збиває снігохід. 

До англомовного трейлера продюсери кінострічки відібрали доволі моторошні кадри, які вже встигли налякати кіноманів. Очевидно, що вітчизняний фільм таки добре полоскоче нерви американським глядачам. 

Режисером фільму "Let It Snow" став Станіслав Карлов. Він і запропонував запросити на знімальний майданчик голлівудську зірку. Крім Іванни Сахно у стрічці зіграли Алекс Хафнер та Тінатін Далакішвілі. 

"Let It Snow" — це дуже сильний трилер. Широкомасштабні зйомки засніжених гір проберуть аудиторію до самих кісток. Що ж, сноубордисти, бережіться!" — звернулися до глядачів в компанії Lionsgate, що викупила права на фільм.

До слова, в Україні фільм "Let It Snow" теж можна буде побачити на широких екранах, але тільки взимку. 


Раніше "Коментарі" розповідали про те, що режисер фільму "Земляни" відреагував на теракт у Луцьку. Нагадаємо, одна з вимог Максима Плохого, котрий захопив заручників в автобусі, була пов'язана саме з цією стрічкою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини