Головна Новини Дозвілля фільми і серіали З'явився перший трейлер біографічної драми про принцесу Діану
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився перший трейлер біографічної драми про принцесу Діану

Принцеса Діана з'являється в кадрі в пригнічених емоціях і зі сльозами на очах

29 серпня 2021, 20:58
Поділіться публікацією:








Кінокомпанія Neon показала перший трейлер біографічної драми Пабло Ларраін "Спенсер" про принцесу Діану з Крістен Стюарт у головній ролі. Ролик опубліковано на YouTube-каналі компанії. Роль Діани у фільмі зіграла Крістен Стюарт. В образі принца Чарльза виступить Джек Фартінг.

З'явився перший трейлер біографічної драми про принцесу Діану

Принцеса Діана - фото з відкритих джерел

У хвилинному відео показуються переживання принцеси під час різдвяних свят в палаці Сандрінгем. Діана з'являється в кадрі в пригнічених емоціях і зі сльозами на очах спочатку за обіднім столом, а потім в саду і ігровій кімнаті дітей. Швидше за все, вона дізналася про зраду принца Чарльза.

Цікаво, що Крістен Стюарт була досить небагатослівна в трейлері. Таким чином, творці картини, напевно, вирішили зберегти інтригу. Прем'єра стрічки запланована на 5 листопада.

Нагадаємо, Великобританія поступово готується до чергової важливої меморіальної дати в історії королівської сім'ї. 1 липня трагічно загибла принцеса Діана відзначала б 60-річний ювілей. Як повідомляє видання MNS, днями стали відомі подробиці її останнього телефонного дзвінка, зробленого незадовго до смерті. Інформація поширилася завдяки зйомкам нової документального фільму під назвою "Діана". За визнанням королівського репортера і доброго друга покійної принцеси Річарда Кея, саме він став останньою людиною, який чув Діану телефоном. Перед таким фактом чоловіка поставили поліцейські, що розслідують всі факти страшної автокатастрофи, яка забрала життя представниці королівської сім'ї.

Річард Кей каже, що спілкувався з принцесою Діаною про її плани на майбутнє, і був захоплений її силою і бажанням почати нову главу у своєму житті. Також, за словами королівського фотографа, Діана була задоволена своїм відпочинком в Парижі, говорила, що знаходиться в "дуже хорошому місці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

29 серпня 2021, 23:16

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky


Новини