Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Який напій допомагає знизити «поганий» холестерин
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій допомагає знизити «поганий» холестерин

Цей напій не тільки корисний, але й смачний

31 березня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Медики кажуть, що після 30 років потрібно періодично здавати аналізи та стежити за рівнем свого холестерину в крові. Тому що підвищений холестерин може стати причиною появи бляшок в судинах і артеріях і розвитку атеросклерозу. Але, щоб запобігти цій проблемі, експерти рекомендують пити чай з бергамота.

Який напій допомагає знизити «поганий» холестерин

Як знизити холестерин (фото з відкритих джерел)

Фахівці відзначили, що це смачний і звичайний напій швидко та ефективно допомагає нормалізувати рівень холестерину, тим самим покращивши роботу серцево-судинної системи. У його складі багато флавоноїдів — речовин, які володіють антиоксидантними властивостями, які знижують швидкість хімічних реакцій в ферментах, які б виробляли холестерин в організмі.

Крім цього, бергамот має заспокійливу дію, він покращує травлення і є хорошим антисептиком. Завдяки цій властивості бергамот корисний тим, хто страждає від захворювань системи травлення, сечовидільної та дихальної систем.

А ще клінічні випробування показали, що чай з бергамотом не володіє здатністю кардинально впливати на артеріальний тиск. Як і будь-який інший в гарячому вигляді він здатний трохи підвищити його, а в холодному — знизити. Тому людям з підвищеним артеріальним тиском він не протипоказаний, і вони можуть із задоволенням насолоджуватися його неповторним смаком.

Нагадаємо, експерти назвали популярний овоч, який допомагає ефективно знижувати рівень "поганого" холестерину в крові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що німецькі медики з'ясували, що волоські горіхи позитивно впливають на роботу серцево-судинної системи. Цей вид горіхів знижує рівень "поганого" холестерину в крові на 7 відсотків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини