Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Які зарплати отримувало керівництво Держкіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Які зарплати отримувало керівництво Держкіно

Оприлюднено зарплати керівника Державного агентства України з питань кіно та його заступників

11 січня 2024, 10:58
Поділіться публікацією:

Видання "Коментарі" надіслало запит до Державного агентства України з питань кіно на інформацію про зарплату керівника та його заступників. Згідно з отриманою відповіддю стало відомо, які фактичні виплати отримало керівництво Держкіно у 2023 році.

Які зарплати отримувало керівництво Держкіно

Держкіно. Фото з відкритих джерел

Українські держслужбовці, крім посадового окладу, який, власне, і є зарплатою, мають ще різні бонуси до заробітної плати. Наприклад, надбавки за вислугу років, інтенсивність праці, доступ до державної таємниці, особливий характер роботи, а також премії та відпускні.

Голова Держкіно Марина Кудерчук 2023 року мінімальну зарплату отримала у червні – 43,893 грн (за фактом 35,334 грн). Максимальну – у березні. Вона становила 184,101 грн (за фактом 148,201 грн). До цих виплат входить особистий оклад, надбавка за ранг держслужбовця, надбавка за інтенсивність праці, надбавка за вислугу років та інші бонуси.

Перший заступник голови Держкіно Юлія Шевчук у 2023 році мінімальну зарплату отримала в січні – 83,056 грн (за фактом 66,860 грн). Максимальну – у березні. Вона становила 177,623 грн (за фактом 142,986 грн). До цих виплат входить особистий оклад, надбавка за ранг держслужбовця, надбавка за інтенсивність праці, надбавка за вислугу років та інші бонуси.

Заступник голови Держкіно Максим Олександров 2023 року мінімальну зарплату отримала у липні – 32,247 грн (за фактом 50,108 грн). Максимальну – у червні. Вона становила 195,071 грн (за фактом 157,032 грн). До цих виплат входить особистий оклад, надбавка за ранг держслужбовця, надбавка за інтенсивність праці, надбавка за вислугу років та інші бонуси.

Нагадаємо, що Державне агентство України з питань кіно є агентством уряду України призначене для надання підтримки та допомоги для театру та кіно в Україні.

Агентство є урядовим регулятором у галузі виробництва кіно в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Міністерстві агрополітики розповіли, які зарплати отримували керівники у 2023 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини